Windows 8.1 Preview Lisans Süresi Doluyor

Windows 8’in ilk büyük güncellemesi olarak bilinen Windows 8.1 Preview’in Lisans süresi Ocak ayında doluyor.Windows 8.1’i halen Haziran ayında yayımlanan Preview versiyonu olan 8.1 Preview olarak kullanıyorsanız Ocak ayında lisans süreniz dolacak.

Windows 8.1 Preview

Geliştiriciler blogunda yayınladağı yazı ile Ocak ayının herhangi bir gününde dolacak olan lisans süresi için final sürüme geçmeleri gerektiği, aksi taktirde lisansı bitmiş bir işletim sistemiyle karşılaşacakları konusuna yer verildi.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz sene piyasaya çıkan Windows 8′ e yeni özellikler getiren Windows 8.1 geliştiriciler için Preview sürümü Haziran ayında, son kullanıcılar için ise Ekim ayında piyasaya çıkmıştı.Windows 8 sahipleri bu büyük değişikliği bedavaya alırken diğer kullancılar ücret karşılığı Windows 8.1 sürümünü kullanmaya başlamıştı.

Ocak ayı gelmeden Windows’u 8.1 Final sürümüne taşımanızda fayda var.Ayrıca Windows 8.2 Ne Zaman Çıkacak? bir makale paylaşmıştık isterseniz Windows 8.2 sürümünede oradan gözatabilirsiniz.

Mustafa Özcan / mustafa@mustafaozcan.info