UltraSurf İndir

Ülkemizde son zamanlarda engellenen web siteleri için alternatif bir tarayıcı.Kendi Proxy ağını barındıran Mozilla Firefox destekli program olan Ultrasurf ile artık internette kesintisiz,engelsiz internetin keyfi burada.Hemen Ultrasurf indir konusunda bilgi verelim.

UltraSurf İndir

Engellenmiş sitelere hızlı bir şekilde girmek için hemen bu programı indirebilirsiniz.Proxy sunucularını kullanarak güvenlik duvarını aşmanıza izin verir ve gizliliğiniz için şifrelenmiş protokolleri kullanır. UltraSurf tüm web etkinliğinizi şifrelediği ve internet geçmişiniz ile çerezleri sildiği için güvenli ve gizli bir gezinti deneyimine yardımcı oluyor. Kurulum gerektirmeyen kolay kullanıma sahip yazılım web gezintilerinizde yavaşlamaya sebep olmaktadır.

  • Kendi proxy sunucularını kullanarak kullanıcıların gezdiği web sitelerine gizli ve güvenli bir sörf imkanı sunar. Bu sayede istediğiniz tüm web sitelerini arkanızda iz bırakmadan gezinebilirsiniz.
  • Ziyaret ettiğiniz web sitelerine giriş yaparken ip adresinizi gizler UltraSurf sunucularına ait gizli bir ip ile giriş yapmanızı sağlayarak, gerçek ip adresinizin görünmesini engeller.