EaseUS ile Silinen Hiçbir Veriniz Sonsuza Kadar Silinmez

Aktif bir bilgisayar kullanıcısının istemeden de olsa başına gelebilecek durumlardan birisi; önemli dosyaların sonsuza dek silinmesi olayıdır. El alışkanlığı olarak Shift + Delete tuş kombinasyonunu aktif olarak kullanmakta olan insanların sıklıkla yaşadığını bu problem yüzünden, nice sunumlar veya iş evrakları yok olmuştur. Bu gibi durumları yaşayanların gerçekten ne kadar zor bir işlem olduğunu bildikleri gibi, tekrar hazırlanmakta büyük çaba ister.

EaseUS veri kurtarma programı sayesinde, bu gibi problemlerin önüne geçebilir, her zaman en doğru şekilde, tamamen ücretsiz olarak kullanarak, bilinçli veya bilinçsiz olarak sildiğiniz her türlü dosya ve veriye anında erişim sağlayabilirsiniz. Kaybettiğiniz ve ulaşılması hayati önem taşıyan en farklı dosyalarınızın 2 GB’a kadar ücretsiz olarak geri dönüşümünü sağlayan ve EaseUS programını da denemenize olanak sunan veri kurtarma programı sayesinde, her türlü problemin üstesinden gelebilirsiniz.

Türkçe dil desteği ve rahat kullanımıyla anlaşılır yapısı sayesinde, asla problem yaşamayacağınıza emin olabilirsiniz. EaseUS veri kurtarma programı sayesinde ihtiyaçlarınıza en kısa sürede ulaşıp, istediğiniz en iyi olanaklara da hızlıca erişebilirsiniz. Farklı zamanlarda en kaliteli olanaklara ulaşmak sizin elinizdedir.

EaseUS Nasıl İndirilir ve Kullanılır?

Veri kurtarma programını kullanabilmek için, ilk olarak kurulum dosyasını indirmeniz gerekir. EaseUS Data Recovery Wizard adresine giriş yaparak, karşınıza çıkan alandan Free Download bölümüne tıklayıp, kurulum dosyasını problemsiz olarak indirebilirsiniz.

Kurulum dosyası düşük boyutta ve standart program kurulumuyla karşınıza çıkacak en rahat çözümlere ulaşmanızı sağlayan bir yapıdadır. Kurulumu sağladıktan sonra, kullanıma geçebilirsiniz.

Kullanım konusunda programı açtığınız zaman ana ekranda sizlerden sürücü seçimi gerçekleştirmeniz istenecektir. Hangi sürücü veya harici disk üzerinde sildiğiniz dosyalar varsa, onu seçmeniz gerekiyor. Seçimi yaptıktan sonra ‘’Tara’’ seçeneğine tıklayıp, tarama işlemine başlayabilirsiniz.

Tarama işlemi başladığı zaman, sol altta yer alan bölümde, sizlere süre belirecektir. Bu süre, ne kadar tarama gerçekleşeceğiyle alakalıdır. Eğer çok fazla silinmiş dosya varsa uzun süreceği gibi; daha az silinmiş dosya varsa kısa sürebilir.

Tarama işlemi sonucunda karşınıza silinmiş olan bütün dosyalar listelenecektir. Bu dosyalar arasından seçim yaparak, EaseUS veri kurtarma programı sayesinde en doğru sonuçları alacağınız geri getirme işlemine başlayabilirsiniz. Dosyayı seçerek, ‘’Kurtar’’ seçeneğine tıklayıp, dosyanın eski konumunda belirdiğini görebilirsiniz.

2 GB’a kadar ücretsiz, pro sürümünde sınırsız kurtarma olanağı sunan EaseUS programı sayesinde, sizlerde her türlü sorunun üstesinden gelebilirsiniz.