Temple Run: Brave İndir | Windows Phone İndir Android & iOS Download

Windows Phone kullanıcıları için Windows Store’da Temple Run: Brave ile güldü.Temple Run: Brave sonunda sunuldu.Mağazada 2 TL karşılığı satın Temple Run: Brave İndir.Temple Run oyunu milyonların gözde oyunu bugün Windows Phone platformunda oynanmaya başlayacak.

Temple Run: Brave Imangi Studios ve Disney tarafından geliştirilen oyunundaki ana karakter Merida, bu seferde Windows Phone kullanıcıları için sonsuza kadar koşacak.Temple Run oyunu gerçekten çok kişi tarafından çılgınlıkla oynanan bir oyun haline döndü.

temple-run-brave

Temple Run: Brave İndir

Serinin diğer oyunları Temple Run 2 ve Temple Run Oz‘un diğer platformlara geleceği hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.Windows Phone için geçen katıldığım Webrazzi Startup’13 de Microsoft Türkiye Genel Müdürü Tamer Özmen Windows Phone için markete sürekli bir uygulama yazdırma yarışı olduğunu söylemişti.Bunun zamanla gerçeğe dönüştüğünü görebiliyoruz.Sürekli Windows Phone için çalışmalar devam ediyor.

Windows Phone: http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/temple-run-brave/ffd76df9-54eb-4bcd-ad0d-8c52b923d65c

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.disney.brave_google&hl=tr

iTunes: https://itunes.apple.com/tr/app/temple-run-brave/id524509185?mt=8

Android ve iOS için ilk olarak sunulan Temple Run isimli oyun iki platformda  500.000+ fazla indirilmeye ulaştı.İki platform içinde ciddi bir pazar payı olan oyun,Windows Phone‘da buna devam edebilecek mi? Hep birlikte gözlemleyeceğiz.