Playstation (PS4) Fiyatı & Xbox One Fiyatı

Evet bugün gün içerisinde iki ana oyun gemilerinin satış fiyatlarını kıyaslama yazısını okudum.E3 fuarını bekleyen iki dev oyun konsolu üreticileri Microsoft ve Sony fiyat konusunda temkinli davranıyor.

Bir hafta sonra bir ringde karşı karşıya gelecek olan iki oyun konsolu PS4 ve Xbox One yaptıkları kaliteli tanıtımlarla oyun dünyasının kalbini bir daha çarptı.PS4‘ün tanıtımı için E3 fuarı beklenirken ikisi içinde E3 fuarında en büyük ayrıntı olan fiyat konusunda bilgilendirilme yapılacak olması.

Playstation (PS4) Fiyatı & Xbox One Fiyatı

Oyun severlerin merakla beklediği bu iki konsol için piyasada dolaşan fiyatları sizlerle paylaşalım.Pachter, PS4’de kullanılan parçalar göz önüne alındığında yaklaşık fiyatı 275 $, Xbox One’ın gelişmiş ekran kartı ve sağlamlaştırılmış kasası nedeniyle fiyatı 325 $ gibi bir rakam olduğu tahmin ediliyor.

Pachter’e göre bir önceki konsol fiyatlarına kıyasla yaptığı açıklamada PLAYSTATION 4’ün 349$, XBOX ONE’nın 399$ olacağı kanısında.Avrupa ülkelerinde yapılan fiyatlandırma bu şekilde.Ancak henüz ülkemizde nasıl bir fiyattan satılacağı belli değil.

Merakla beklediğimiz iki konsol Türkiye satış fiyatı açıklandığında bu yazımızdan okuyabilirsiniz.