Windows 8.1 Güncellemesi | Windows 8.1 İndir

Windows Server 2012 r2’den sonra Microsoft, BUILD 2013 etkinliğinde bugün Windows 8.1 sürümünün önizleme sürümü yayınladı.

Windows 8.1 Preview olarak yayınlanan Windows 8.1 sürümü indir.

Windows 8.1 için Microsoft cephesinden gelen video ile biraz daha aydınlandı.Windows 8‘e gelicek olan güncelleme Windows Blue Güncellemesi indirmek için zamanlar daraldı.Herkesin merak ettiği “Başlat” tuşunun geri gelmesi konusu olan Windows Güncellemesi ile gelenleri sizlerle paylaşalım istedim.

Daha önce paylaştığımız Windows 8.1 Tüm Detayları | Windows 8.1 İndir yazısının ardından gelen bu video kullanıcıları bir nebzede olsa gülümsetti.Microsoft’un Windows’a verdiği önemi her geçen gün artıyor.Windows 8.1 ise bunun sadece biri.

windows-8-1-skydrive-guncellemesi

Windows 8.1 Güncellemesi

Surface üzerinden tanıtımını yapan Microsoft ekibinden Jensen Harris, Windows 8.1’teki birçok yeniliği anlatıyor.İşte o merakla beklenen Microsoft Windows 8.1 Güncellemesi ve Yenilikleri!

Zenginleştirilmiş kişiselleştirme özellikleri

  • Windows 8‘deki Metro arayüzündeki bulunan duvar kağıtlarınızı hareketli resimlerle dahada şık bir tasarıma dönüştürebileceksiniz.Ayrıca her bölümün tema renklerinide değiştirebileceğiniz bir tema güncellemesi geliyor.

Yenilenmiş SkyDrive depolama hizmeti

  • Artık dosyalarınızı Windows 8.1‘de direk SkyDrive‘a kaydedebilme imkanı sunulacak.Hatta çevrımdışı olsanız bile birçok dosyaya ulaşma imkanı sağlayacak olan bir yapıya dönüşecek.

Gelişmiş ayarlar menüsü

  • Denetim masasını açmadan artık tüm ayarlarınızı giriş ekranındaki ayarlar kısmından halledebileceksiniz.Kolay kısayol ile Windows 8.1 gelişmiş ayarları biçimlendirmiş.

Tarihi henüz açıklanmayan Windows 8.1 Güncellemesi yılın son aylarına doğru çıkmasının kesin olarak görüldüğü bir Windows Blue Güncellemesi olacak.