Selfie Uygulaması – Sweet Selfie İndir

Harika bir fotoğraf uygulaması olan sweet selfie indirdiğinizde yüzünüzdeki sivilce izlerinden, güneşin etkisi ile oluşmuş siyah noktalardan ve yara izlerinden kolayca kurtulmakla kalmayacak aynı zamanda pürüzsün bir selfie fotoğrafsına sahip olacaksınız.

Sweet Selfie İndir

Peki ben neden diğer uygulamalar varken bu selfie uygulamasını kullanmalıyım? Aslında sorunun cevabı basit ama bir o kadarda uzun. Yüz temizleme özelliğinin dışında farklı fotoğraf filitreleri ve değişik efektleri ile sweet selfie tamda sizin aradağınız o harika program.

Ayrıca tamamen ücretsiz ve kullanımı çok kolay. Basit arayüzü ile Dünyada büyük kullanıcı kitlesine sahip olan bu uygulamayı android telefonunuza indirip hemen denemelisiniz. Telefonunuzda neredeyse hiç yer kaplamadan size bu kadar çok özelliği sunarken bunları tamamen ücretsiz gerçekleştirmesi tabiki en büyük avantajı.

Ayrıca superuygulama.com sitemizde daha farklı ve kaliteli uygulamaları bulabilir, ücretsiz şekilde hızlıca indirip deneyebilirsiniz.

MYT Material nedir? Ne işe yarar?

MYT Material

Myt uygulaması sayesinde youtube üzerinden istediğiniz müzikleri ve videoları saniyeler içersinde Android telefonunuza indirebilirsiniz. Evet yanlış duymadınız sadece saniyeler içersinde bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Tek yapmanız gereken programı sitemizden indirmek ve kurulumunu gerçekleştirmek daha sonra istediğiniz parçanın adını aratın ve hemen yanında çıkan indirme butonuna basarak dosyayı istediğiniz formatta telefonunuza, tabletinize hızlıca indirin.

MYT Material Apk kullanımıcı oldukça kolaydır ve basit arayüzü ile sizi yormadan indirme işlemini kolayca sağlar. Program Dünya genelinde kullanılandığı için sizlerde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Peki Myt material uygulamasını neden superuygulama.com üzerinden indirmeliyim? Sorusunun cevabını hemen sizlere açıklayalım.

Sitemize yüklenen program ve uygulamalar bilgisayarlarınıza zarar vermemesi için çeşitli güvenlik testlerinden geçirilir ve sadece uygun olanlar sitemize yüklenir. Bu sayede ne telefonunuz nede bilgisayarınız zarar görmez.

MYT Material nedir sorunun cevabını bu şekilde sizlere açıklamaya çalıştık bizleri dinlediğiniz, zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Aklınıza takılacak soruları bize iletmekten veya sitemizde görmek istediğiniz programları bizimle paylaşmaktan çekinmeyin ve lütfen bizimle iletişime geçin.

Emekli oldum ne kadar maaş alıcam

Yıllarca didinip emekli maaş olabilmek için çalışıyor insanlar bir bakıyorsunuz ki yaşlanmışsınız hayat neredeyse bitmek üzere.Birde yaptıklarınıza yapabildiklerinize bakıyorsunuz kimi zaman yetiyor kimi zaman yetmiyor.Ancak yıllarca çalışmak ve didinmek insan ömrünü çok kısa zamanda bitiriyor.İnsanlar çok erken yaşlarda hemen ilk akıllarına gelen şeylerden biri ne zaman emekli olurum*işte hayatın ne kadar yorucu olduğu burada ortaya çıkıyor zaten.Ancak bir zaman sonra gerçekten emekli olunuyor ve artık hiç bir şeye dokunmak zorunda kalmıyorsunuz.Gerçi bu durumdan da çabuk sıkılan vazgeçen ve çalışmaya tekrar başlayan insanlar var.

Bir diğer konu tabi ki paranın miktarı insanlar emekli olduktan sonra en çok dikkat edilen konu ne kadar para kazanacakları dır.Biliyorsunuz çalışırken musluğun suyu biraz daha fazla akar ancak emekli olunduğunda bu konu böyle değil malesef.Gel gelelim eğer aklınızda emeklilik ile ilgili bir soru örneğin ne kadar emekli maaşı alırım*gibi şeyler takılıyorsa bunların hepsine aşağıdaki siteden bakabilirsiniz.

http://www.e-bordro.gen.tr/

Süper Kaleci benim diyor musun?

Süper Kaleci olarak internette muhteşem frikiklere cevap vermek istiyor musun? Birbirinden farklı yüzlerce sahada yapılan mücadeleler sonucu frikikleri , penaltıları, kurtarırım diyorsan seni böyle alalım. Kaleci oyunları ile bu eşsiz deneyime ortak olmak ve küçük futbol maçlarında yer almak için seni kalecioyunlari sayfamiza bekliyoruz.

Arkadaşların ile attığın muhteşem gollerin heyecanını yaşarken, seyircilerin desteği ile zirveye çıkacak bu eşsiz deneyim için seni sahaya davet ediyoruz.Futbol Oyunları denince akla ilk gelen şey top ve kale olarak iki önemli olayda buluşuyoruz. Sen de ben bu alanda başarılıyım birbirinden farklı goller atar kurtarırım diyosan ve Penaltı Oyunları oynamayı becerebiliyorsan seni binlerce oyunun bulunduğu web sitemize davet ediyoruz.

İlginç kaleci oyunları, şut çekme, penaltı kurtarma gibi birbirinden farklı oyun türleri ile tüm futbol efsanesini bir araya getiren sitemizde oyunlar oynarken eğlenecek, attığın goller ile gerçek saha deneyimini bilgisayarında yaşaayacaksın. En unutulmaz golleri atıp, tribünleri heyecanlandırmaya var mısın?

Koca kafalar ile futbol oyunları oynayarak, bu deneyimini birazda eğlenceye çevirmek istersen hemen seni bu heyecana dahil etmek istiyoruz.Futbol topunun arkasına geçin ve en uç noktaya gönderip golleri atın ve kaleciyi yerde bırakın. Eşsiz futbol deneyimi için sitemize davet ediyoruz hadi sen de hemen katıl bize!

En iyi oyunlar oynamak için tek adresiniz: SultanOyun.com

İnternet üzerinden oyunlar oynamak ister misiniz? Birçok kategoride buna imkan sağlayan oyunlar  oynama imkanı sunan web sitesini sizlerle paylaşmak istiyorum. Online oynayabileceğiniz oyunlar kategorisine göz atacak olursak Araba oyunlarından Ben 10 oyunlarına, Barbie giydirme oyunlarından Savaş oyunlarına, Futbol oyunlarından Zeka oyunlarına ve bunun gibi onlarca kategori üzerinden çeşitli macera dolu oyunlar oynayabileceğiniz web sitesini sizlere sunuyoruz.

Dövme oyunları ile genç kız geçici dövmeler yaptırarak hem cilt kanserine engel oluyor hem de sıkıldığında değiştirme imkanı sağlanıyor. Dövmelerine yenilerini katmak isteyen genç kıza yardım et. Kahramanımız bu yeniliklerin hepsini sana bıraktı en sevdiğin hayvandan en sevdiğin kız tipine kadar sorarak senin zevkine uygun olmasını istiyor. Yanı sıra değişik Zambak Oyunları oynayabilir ve sıralamalara katılarak başarını herkesle paylaşabilirsin.

Yüzlerce oyun içerisinden kendinize göre seçebileceğiniz geniş oyun arşivi ve kaliteli kitlesiyle sizleri sultanoyun.com servisine davet ediyoruz.Sultanoyun ile farklı elbiselerinizi kombin mi yapmak istiyorsunuz? En güzel giydirme oyunları sultanoyun’da siz değerli oyunları bekliyor.En iyi sürücü sen misin? Araba Oyunları ile pistlerin tozunu attırmaya ne dersin? Online araba deneyimi klavyende sana kavuşuyor. Hızlıca arabayı sür ve sıralamaya katıl. Yaptığın en iyi skoru arkadaşlarınla paylaş!

En güzel kıza en güzel makyajı kim yapar ? En iyi makyajı yapmaya var mısın? Hemen sayfamıza gir ve kızlara eğlenceli makyaj yapmanın tadını çıkar.

MMO OYUN HABERLERİ İÇİN TURKMMO.COM

Türkiye`de en çok oynanan mmo oyunlar listesine göz attığımızda karşımıza League of legends , Metin2, Knight online, Silkroad online ve Wolfteam gibi oyunlar çıkıyor. Ülkemizde internet kullanımının yaygınlaşması ile birlikte mmo oyuncuları sayısı da aynı oranda arttı. League of Legends ile birlikte hayatımızda çok sık duyduğumuz E-spor kavramı da ülkemizde de, dünyada olduğu gibi ilgi görmeye başladı. E-spor`a ilgi o kadar büyüdü ki ülkemizde e-spor federasyonu kuruldu ve artık dünyada olduğu gibi bu sporu profesyonel olarak gerçekleştiren sporcular var.
Mmo oyunlar ve e-spor sürekli anlık gelişmeler yaşarken, bu gelişmeleri takip edebileceğiniz bir mmo haberleri ve incelemeleri sitesi olan turkmmo güncel olarak hepsini sizlere sunuyor. Turkmmo 7 yıldır yayın yapan ve son 1 senedir forum üzerine portal olarakta yayın yapan bir mmo oyun sitesi. Site içeriğinde mmorpg, mmofps, moba, mmo spor ve tarayıcı tabanlı oyunlar dahil pek çok mmo kategorisinde haberler sunuyor. Portal bölümünde ne çok metin2, league of legends, zula gibi oyunlar ilgi görüyor ve portalda yapılan etkinliklerde her hafta yüzlerce hediye dağıtılıyor.,

 

Forum bölümünde ise en çok turkmmo metin2 hileleri , metin2 pvp serverlerin tanıtımları, pvp server kurulumları ile game hosting satış bölümleri ilgi görüyor. Oyunlara olan ilginin artması beraberinde oyun hileleri ile ilgilenenlerinde artmasını sağladı. Son çıkan hileleri, hile programlarını turkmmo üzerinden takip edebilirsiniz. Pvp server sahipleri, pvp server nasıl kurulur ? sorusunun cevabını Turkmmo forumda bulabilecekleri gibi, kurdukları pvp server tanıtımını yine Turkmmo`da yaparak serverlarının online kullanıcı sayılarını arttırabilmektedirler.
2milyondan fazla üyesi, 20 milyona yakın mesaj sayısıyla en büyük Türkçe oyun forumu olan Turkmmo`yu takip ederek mmo oyun dünyasıyla ilgili gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz.

Kayseri Kars otobüs bileti ClickBus ile

Kayseri’den Kars’a giden otobüs firmaları için www.clickbus.com.tr sitesini ziyaret ederseniz en ucuz otobüs bileti her zaman ClickBus’da!

Kayseri’de Müzeler Gezilmeli

Kültepe Müzesi, Kayseri’nin 22 kilometre uzağında Sivas yolu üzerinde Kaniş Korum Höyükleri arasında yapılmış modern binadır. Hitit ve Asur eserleri bulunur.

Kars otobüs firmaları ile en ucuz Kars otobüs biletlerini satın alabilirsiniz.

Kars’taki Camiler

Beşik Camisi, (Beşik Kilise), Kars’ın en eski eserlerindendir. 1044-1064 yılları arasındaki son Bizans istilası sırasında Ortodoks Rum kilisesi olarak yapılmış, sonradan camiye çevrilmiştir.

Kümbet Camisi, Gürcü Bağaratı Krallığı devrinde 932-937 yıllan arasında 12 havari adına yapılan mahet Kars’ın en eski tarihi eseri olup, bugün müze olarak kullanılmaktadır.

Ulu Cami, Osmanlı Padişahı Sultan İbrahim çağında Kars Beylerbeyi Dilaver Paşa tarafından yaptırılmıştır.

Büyük Abdi Ağa Camisi, Kaleiçi mahallesindedir. Halen minaresi ayakta durur. Şerefesi ile petekliği 93 Savaşında yıkılmıştır.

Türbeler

Haşan Herakani Türbesi, 1579’da kale ile birlikte padişah adına yaptırılan Evliya Camisi avlusundadır. Hasani Herakani Selçukluların Anadolu’ya gelmelerinden önce yapılan ön savaşlarda şehit düşmüş bir Horasan evliyasıdır.

Celal Baba Türbesi, Kalenin esas giriş kapısı içindedir. 1239 tarihinde Moğolların Kars’ı istilaları sırasında şehit düşen Celal Baba, Kalenin manevi sahibi ve koruyucusu sayılır.

Clickbus ile en ucuz otobüs firmaları

Clickbus ile en ucuz otobüs firmaları ait telefon numaralarını ve online otobüs biletlerini bulabilir, rezervasyon hizmetlerinden yararlanabilir ve gidiş dönüş otobüs bileti satın alabilirsiniz.