iOS 7 İndir | iOS 7 Kurulumu | iOS 7 Güncellemesi Resimli Anlatım

Dün Türkiye saatiyle 19:00’da yayınlanan Apple’ın yeni işletim sistemi iOS 7 güncellemek isteyen kullanıcılar için ios 7 indir konusunda yardımcı olmak için iOS 7 güncellemesini anlatacağım.

iOS 7 Indir

Yeni mobil işletim sistemi ve tamamen değişen tasarımı ile Apple yepyeni bir yenilenme sürecine girdi.Bu süreçte kullanıcılara testler yaptırarak Apple’ın yeni iOS’unu “beta” sürümünden çıkarıp tam sürüme geçirdi.Beta kullanan Developers hataları Apple’a bildirerek iOS 7’nin kısa sürede tüm eskikleri giderildi.

iOS 7 Güncellemesi Resimli Anlatım
iOS 7 Güncellemesi Resimli Anlatım

Dün tarih olarak tüm Ülkelere göre saatleri belli olan güncelleme TSİ ile 19:00’da güncellenmeye sunuldu.iTunes üzerinden güncellenebilen iOS 7 için güncellemeyi anlatmak istiyorum.

iPhone 4
iPhone 4S
iPhone 5
iPad 2 Wi-Fi
iPad 2 3G
iPad 3 Wi-Fi
iPad 3 3G
iPad 4 Wi-Fi
iPad 4 3G
iPad Mini Wi-Fi
iPad Mini 3G
iPod Touch (5. nesil)

Yukarıdaki dosyaları indirmeden önce iTunes sürümünüzü güncellemeniz gerekmekte. En son sürüm olan iTunes 11.1 sürümünü http://www.apple.com/itunes/download/ adresinden indirip bilgisayarınıza kurunuz,aksi takdirde iOS 7’ye güncelleme yapamazsınız.

iTunes’i açın Güncellemeli kontrol edin.Cihazınızı bağlayın daha sonra Update kısmından yeni sürümü tarayın.

itunes_update_610x455

Karşınıza çıkacak ekranda İndir&Güncelle kısmından telefonunuzu güncelleyebilirsiniz.

Screen_Shot_2013-09-18_at_3.33.51_PM_610x306

Ve karşınızda iOS 7:

Hello_270x405

 

Telefonunuzun Ayarlar kısmındanda bu güncellemeyi yapabilirsiniz.Ayarlar>Genel>Güncellemeler kısmına girerek iOS’un yeni sürümüne güncelleyebilirsiniz.

ios7-indir

ios7

 

Mustafa ÖZCAN / [email protected]

iOS 7 İndir | iOS 7 Nasıl Olacak? | iOS 7 Beta Download

Bugün Apple’ın düzenlediği WWDC 2013 etkinliğinde iOS 7 görücüye çıktı.İşte yeni iOS 7‘tan notlar.Yeni iOS 7 indir seçeneği ile ios 7 sürümünü inceleyelim.

iOS 7 İndirmek için tıklayın (iOS 7 Kurulumu)

iOS 7
iOS 7

Bugün yapılan Apple etkinliğinde iOS 7 tanıtımı yapılmadan önce iOS hakkında biraz bilgi paylaşıldı.Verilere göre iOS,Android kullanıcılarına oranlar %50 daha fazla kullanım yapıldığını söyledi.iOS kullanıcıları kendilerini daha güvendi hissedip iTunes‘te daha fazla uygulamalara para harcıyorlar.

iOS kullanıcıları yüzde 93 oranla iOS 6 kullanırken, iOS 5 kullanan yüzde 6′lık kısmı ile birlikte, iOS kullanıcılarının neredeyse tamamı güncel olmayı hedefliyor.iOS 7 komple tasarımı baştan aşağı değiştiren yapısıyla ve yeni özellikleri ile şaşırttı.

Kullanıcıları farklı bir arayüze taşıyacak olan Apple kullanıcılarını heyecanlandıracak.Yeni ekranda ana menü daha farklı bir yapıya karıştığının ispatını bugün yapılan etkinlikte tanıtan iOS 7’den çok rahat anlayabiliyoruz.

Hava durumu kısmı değişen iOS artık görsel olarak hava durumu betimleyen bir yapı almış.Takvim uygulamasıda yepyeni tasarımı ile Mac OS X Mavericks‘taki yapıya dönüştürülmüş.Mesajlaşma ekranları da tipografinin değişmesi ile birlikte iOS bir hayli farklı bir görünüm kazanmış.Telefonunuzun tuş kilidi aktif olsa bile artık bildirimler kısmına erişebilme imkanını açarak iOS‘ta özgürlüğe yelken atılmış.

Kontrol merkezi yenilenen iOS 7 kullanıcıya artık daha kolay bir kontrol imkanı sunacak.Çok kolay bir şekilde ayarlarımızı değiştirebileceğiz.Kontrol merkezinden Uygulamalar’a,AirPlay’e giriş yapılabiliyor.Uçak modu,Wi-Fi açıp kapatma,Uyku modu,Ekran rengi gibi bir çok şey daha kullanışlı bir şekilde kontrol merkezinde!

Artık çektiğiniz fotoğraflarınızı yıllara göre sıralayıp büyük bir arşiv içinde boğulmadan geriye dönüp sıralı bir görünüm sunacak.Instagram’da olduğu gibi filtreleme ile saklama yapıp elde etmek istediğiniz fotoğrafa çok kısa bir sürede ulaşabileceksiniz.Apple’ın Moments adını verdiği sistemle artık fotoğraf arşivinizi çok şık bir arayüzle takip edebileceksiniz

iOS 7 işletim sistemindeki panaromik fotoğraflar artık daha farklı bir boyut kazanmış durumda.Aşağıdaki resimden yeni iOS 7’nin Moments teknolojisine dikkat edin!

Bir önemli değişiminde internet tarayıcısında olduğunu gözlemliyoruz.Safari tarayıcısında Mac OS X Mavericks‘te olduğu gibi ekranı kaplayan daha geniş ekranlı bir internet keyfini yaşatacak türden.

Siri‘ye hem erkek hem bayan sesi eklendi.Siri tek sesten kurtulup artık yeni dillerede açılıyor.Fransızca ve Almanca dil desteğide gelicek olan Siri teknolojisi dahada geliştiriliyor.Honda, Mercedes, Nissan, Ferrari, Kia, Hyundai gibi pek çok otomobil markasında fonksiyonel bir şekilde kullanılabilecek olan Siri teknolojisi yakın zamanda tüm araç modellerinde yerini alacak.

iOS 7 ile artık işletim sistemi kendini otomatik güncelleyecek.Update All(Hepsini Güncelle) seçeneğini kaldırılan iOS 7 daha pratik bir kullanım sunacak türden.

iRadio olarak kafaları karıştıan teknoloji ismini iTunes Radio olarak değiştirdi.iTunes Radio iOS,Apple TV ve Mac ile entegreli bir şekilde çalışacak.Online radyo deneyimini aralayan Apple iTunes Radio ile kendi listemizi oluşturup müzikler dinlemeye yelken açıyor.

iOS 7, iPhone 4 sonrası, iPad, iPad mini, beşinci jenerasyon iPod touch’lara yükleneceği belirtiliyor.

iOS 7 Ne Zaman Çıkacak

Sonbahar ayında çıkması beklenen Apple kesin tarih vermemekle birlikte tarihin yakın olduğunun sinyallerini verdi.Bizde heyecanla çıkacağı günü merakla bekliyoruz.

 

iOS 7 İndir | iOS 7 Ne Zaman Çıkacak ? Apple iOS 7 Beta

Merakla beklenen iOS 7 işletim sistemi bugün bir yüzünü gösterdi.Ekran görüntüleri paylaşılan Apple’ın işletim sistemi iOS 7 arayüzünü inceleyelim.10 Haziran‘da Amerikan’ının San Francisco kentinde düzenlenecek olan WWDC 2013 konferansıda tanıtılmasına beklenen iOS 7 için ekran görüntüleri paylaşıldı.

Jony Ive; iPod,iMaciPhone ve iPad’ı tasarlaması için görevlendirilmişti.İngiliz tasarımcı Ive bakalım iOS 7 için arayüze neler eklemiş!

iOS 7’de daha sade bir tasarıma sahip olması bekleniyor.Bugün yayınlanan bir resimde iOS 7 olduğu iddia edildi.

ios-7-ios7-indir-ios-7-beta-ne-zaman-cikacak

 

Apple‘ın, iOS 7 ile kullanıcılarına yepyeni bir arayüz sunmaya çalıştığı söylentileri gün geçtikçe artıyor. Steve Jobs‘tan sonra gizlilik konusunda sürekli sıkıntılar yaşayan Apple daha önce iPad mini ve iPhone 5‘in kasalarının internete sızdırılmasına da engel olamamıştı.

iOS 7’i Kullananlar Var!

Apple’ın iOS 7’si internette göründü! Apple iOS işletim sistemi 7.0 cihazların sayfadaki artışını gözlemlenmeye başlandı.Apple iOS 7 piyasaya çıkmadı.

iOS 7 henüz resmi olarak tanıtılmadı bile… Ama görünüşe göre onu kullanan birileri var!

ios-7-jailbreak

İnternet sitelerinin içeriğini mobil cihazlarda görüntülenmeye uygun hale getiren Onswipe firması, internetteki iOS 7 trafiğinin artmakta olduğunu açıkladı.

Gözlemledikleri siteleri ziyaret eden iOS 7’li cihaz sayısının, geçtiğimiz hafta büyük oranda arttığını açıklayan firma, söz konusu trafiğin önemli bir kısmının San Francisco ve Apple merkezinin yer aldığı Cupertino kentinden kaynaklandığını bildirdi. Bağlantıların dörtte üçü iOS 7 iPhone’lardan, dörtte biri ise iOS 7 iPad’lerden yapıldı. İnternete bağlanan iOS 7’li cihaz sayısındaki artış, yeni işletim sistemini geliştirmekte olan Apple’ın belki de son dokunuşları yapmakta olduğunu gösteriyor.

Apple’ın, önceki sürümlerle kıyaslandığında önemli değişiklikler getireceği belirtilen iOS 7’yi, 10 Haziran’da düzenlenecek olan Worldwide Developers Conference (WWDC) etkinliğinde tanıtması bekleniyor.