GTA 5 indir

Efsane oyun GTA serisinin yenisi olan GTA 5 PC indir ile karşınızdayız. Yeni oyun GTA 5 PC dün çıktı.Oyundan incelemeler ve oyunu nasıl indirebileceğiniz konusunda detaylı bilgi vermek istiyorum.Rockstar Games‘in geliştirdiği yeni oyun Grand Theft Auto V raflarda yerini aldı.Merakla beklenen pc sürümü şuan da oynanabilir durumda.

GTA 5 PC indir

Geçen sene PlayStation 3 ve Xbox 360 konsolları için çıkan GTA 5 sürümü ile daha iyi grafikler ve FPS oyun moduyla PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına geldi. 27 Ocak’ta da PC’ye çıkacak olan GTA oyunu merakla bekleniyor.

gtaoyna-com-trmeb-gta gta5_ymCHxtv5 CoverArt-GTAV

Gta 5 PC Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7 64bit
  • İşlemci: Intel i3/i5/i7 veya dört çekirdekli AMD FX Serisi
  • Bellek: 4 GB veya üzeri
  • Sabit Disk Boş Alan: 30 GB ? 35 GB
  • Ekran Kartı: Nvidia GTX 460 ve üzeri veya AMD HD 6800 ve üzeri (256 bit Ekran Kartı ) ? Shader Model 4.0 ve üzeri, DirectX 10 ve üzeri destekli
  • Ses Kartı: DirectX 9.0 Uyumlu ses kartı
  • DVD Sürücü

Gta 5 PC Ne Zaman Çıkacak?

Pc çıkış tarihi olarak GTA V 27 Ocak 2015 tarihi olarak belirlendi.

GTA 5’ten Yeni Resimler | GTA 5 İndir | GTA V Ne Zaman Çıkacak

17 Eylül 2013 tarihinde piyasaya çıkacak olan GTA 5 için yeni görseller karşımızda.PS3 ve Xbox 360 için geliştirilen Grand Theft Auto 5 için yeni görseller yayınlandı.Bu sene oyun severlerin güvenini iyice kazanan Rockstar Games,yeni görseller ile bu güveni iyice derinleştiriyor.

GTA 5 İndir

Gta V 17.09.2013 günü çıktıktan sonra bu sayfada GTA 5 indir linkine ulaşabileceksiniz.GTA maceralarla dolu bir oyun keyfi yaşattıracak.

GTA V

GTA 5 indir
GTA 5 indir
GTA V
GTA V
GTA 5
GTA 5

 

 

GTA 5 Oynanış Videosu | Gta V İndir | Gta 5 Çıkış Tarihi | Download

Merakla beklenen GTA 5 bugün oynanış videosu yayımlandı.GTA 5 Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2013 tarihinde tüm platformlarda yayınlanacağı bildirilen GTA 5 İndir, web sitemizde geniş bir yer verelim.

GTA 5

Rockstar Games,verdiği sözü tuttu ve merakla beklenen GTA 5‘in oynanış videosunu oyun severlerle paylaştı.Üst düzey grafiklere sahip olarak yeni çıkan oyun gerçekten çok heyecan verici, bisiklet yarışı, golf , tenis ve birçok yeni özelliği ile GTA hayranlarına ultra bir oyun sunuyor.PS3 ve Xbox 360 platformları için yayınlanacak olan oyunun PC platformuna gelip gelmeyeceği ise tam olarak bilinmiyor.GTA 5 Gameplay ile sizleri başbaşa bırakmak istiyorum.

gta-5-gameplay-oynanis-videosu

GTA V Çıkış Tarihi

Yukarıda da belirtiğimiz üzere 17 Eylül tarihinde Xbox ve PS3 platformlarına gelicek olan GTA PC için biraz daha geç bir tarihte çıkabilir.

GTA 5 İndir

Gta 5 yayınlanır yayınlanmaz buradaki sayfadan indirebileceksiniz.Gta 5 Download konusunda sürekli sitemizi takip etmeniz GTA 5 İndirme Linklerini almanız gereklidir.

GTA 5 İndir | Grand Theft Auto V Ne Zaman Çıkacak

GTA 5’e artık tarih yaklaşıyor.GTA 5 İndir konusunda sizlere destek olacak olan site bu adres! GTA 5 İndir (Grand Theft Auto V) oyunu serinin son oyunu olacak söylentileri dönüyor.Rockstar Games firmasından sonbaharda çıkarılması beklenen GTA 5 indir servisini aktif edeceğiz.

GTA 5 İndir

Google’ın arama sonuçlarında yaptığı ilginç bir döngü var.Çok ilginçtirki google www.google.com/?q=gta+5+indir şeklinde link ile GTA 5 İndir kelimesinde arama sonuçlarından tekrar arama sonuçlarına dönüyor ve böylece sürekli trafik sonsuz döngüye giriyor.

Fırsatların dolu olduğu bir GTA serisinin bizi bekleyeceğini umut edip beklemeye devam edelim.GTA 5 için bilgisayarınızında iyi olması gerekli.Eskisi gibi oyunlar basit ekran özellikleri ile gelmiyor.

GTA 5 özellikle çok kaliteli grafik kartları gerektiren bir oyun olacak.Bu oyun için daha önce GTA 5 Ne Zaman Çıkacak konusunu siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşmıştık.Şimdi ise oyunu nasıl edinebileceğiniz hakkında bilgi verelim istedim.

Grand Theft Auto V Ne Zaman Çıkacak

Kesin tarih verilen 17 Eylül 2013 tarihinde oyun severlerle buluşacak.Hangi platformlarda olacak sorunuda yanıtlayan GTA 5 işte şu cevabı veriyor.XBOX One ve PS4 içinde çıkacağını belirten Rockstar Games firması PC (Bilgisayar) için kış aylarında çıkacağınıda notlarına eklemeyi unutmuyor!

GTA 5 Red Dead Redemption
GTA 5 Red Dead Redemption

Paylaştığımız videoda GTA 5’e ait oyun içi görüntülerinin hepsini bir araya getirmiş geniş bir arşiv.Bu sayfayı takip edip! GTA 5 hakkında daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.