Webtekno.com Soru Cevap açıldı

Yepyeni bir uygulama ile artık aklınızda kalan sorulara kısa sürede cevap bulabileceğiniz yeni bir bölüm olan Webtekno Soru Cevap bölümü sizlerle.Teknoloji adına aklınıza gelebilecek sorular artık cevapsız kalmayacak!

Webtekno Soru Cevap bölümü nedir?

Cep Telefonu,Tablet,İnternet,Android ve birçok kategoride dilediğiniz soruları uzmanlara sorup hızlıca cevap almak için hemen sende soru-cevap bölümümüzü ziyaret edebilirsin.

Webtekno soru cevap bölümüne ne gibi sorular sorabilirim diye düşünüyorsanız, teknoloji barındıran her türlü sorularınızı sorabilirsiniz.En önemli kısım ise lütfen sitemiz içerisinde araştırma yapıp daha önce sorulmuş bir soruyu tekrardan sormamanızı öneririz.

Soru sorarken oluşturduğunuz etiketler ile en kısa sürede sorunuza yanıt alabilirsiniz.Eşleştirme sistemiyle hangi konu ile ilgili cevap arıyorsanız onunla alakalı bir etiket girerek sorularınıza yanıt alabilirsiniz.Soru-cevap sistemi webtekno için geliştirilmiş ve ileride yepyeni hizmetler ile karşınızda olacağız.

Güncel teknoloji haberlerini anlık olarak yayınlayan web sitemizi takip etmek için buraya tıklayın.

 

Girişimcinin yol haritası TED konuşmalarından seçmeler

1984 yılında “Paylaşmaya Değer Bilgiler” sloganıyla yıla çıkan TED, kar amacı gütmeyen bir topluluk ve ilk çıkışında teknoloji, eğlence ve tasarım konu başlıkları altında insanları bir araya getirmek için kurulmuş bir topluluk.Yıllar geçtikçe büyüyen TED,şu an 1400′den fazla TED konuşmacısının yer aldığı TED Talks‘a her hafta yeni bir konuşmacının videosu ekleniyor.

Bende dikkatimi çeken girişimcilik ve teknoloji üzerine yapılmış konuşmaları sizlerle paylaşmak istedim.Daha önce “İnternet” diye bildiğimiz o sır nedir yazısında birkaç konuşmayı paylaşmıştım.

Angela Lee Duckworth: Başarının anahtarı? Metanet

Prestijli bir işten ayrılan Angela Lee Duckworth, New York devlet okullarında 7. sınıflara matematik öğretmeye başladı. Başarılı öğrencileri hırslı öğrencilerden ayıran tek şeyin I.Q. olmadığını hemen fark eden Angela, buradaki konuşmasında, başarının habercisi olarak adlandırdığı “metanet” teorisini açıklıyor.

Harish Manwani: Kâr her zaman amaç değildir

Global bir şirketin baş işletme yöneticisinin, bilanço ya da kâr hanesinden öteye bakmasını çok beklemezsiniz. Fakat Unilever’in BİY’i Harish Manwani, üst düzey karar verme aşamasında değer, amaç ve sürdürebilirlik katmanın sadece akıllıca değil, 21.yüzyılda sorumlu iş yürütmenin tek yolu olduğuna dair tutkulu bir savunma yapıyor.

Jason Pontin: Teknoloji büyük sorunlarımızı çözebilir mi?

1969’da, Buzz Aldrin’in ay yüzeyine tarihi adımı insanlığı teknolojik olanaklar dönemine sıçrattı. Teknolojinin müthiş gücü tüm büyük problemlerimizi çözmek için kullanılabilirdi. Günümüze doğru ileri sararsak, ne oldu? Kendimize göstereceğimizin hepsi mobil uygulamalar mı? Gazeteci Jason Pontin teknolojiyi etkili kullanmamızda ortaya çıkan sorunlara yakından bakıyor… gerçekten önemli sorunlara.

Richard St. John:”Başarı devamlı bir serüvendir”

Samimi tavriyla Richard St. John bize basarinin tek yonlu bir yol olmadigini devamli bir seruven oldugunu hatirlatiyor.Bize iyi bir ornek verebilmek icin kendi sirketinin yukselisini ve tekrar dususunu kullaniyor —durdugumuzda, kaybederiz.

Türler arası internet? Gelişmekte olan bir fikir

Maymunlar, yunuslar ve filler mükemmel iletişim becerileri olan hayvanlardır. İnternet, onlar gibi duyu yetisine sahip hayvanları da içerecek şekilde genişletilebilir mi? Dört mükemmel düşünürün panelinden yeni ve gelişen bir fikir: Yunus araştırmacısı Diana Reiss, müzisyen Peter Gabriel, nesnelerin interneti vizyoneri Neil Gershenfeld ve internetin babalarından biri Vint Cerf.

Mustafa Özcan

Yeni teknoloji haberleri sitemiz aktuelinternet.com

Projelerimiz durmak bilmiyor üzerinde yeni testler yaptığımız aktuelinternet.com teknoloji haberleri kelimesinde Google’da 2.sıraya yerleşmiş bulunmakta.Teknoloji sitemiz olan Aktüel İnternet çok iyi bir seviyeye geleceğine inandığım projenin Geleceğimiz Medya Teknoloji San. ve Tic. Ltd. Şti. imtiyaz sahipliğinde Yusuf Andiç abimin girişimi olarak başladık.

Gündemde ilgi çeken teknoloji haberlerini çok kısa bir sürede sizlerle buluşturan sitemiz aktüel internet çok iyi seviyede yoluna devam ediyor.Aylık 2 milyon ziyaretçisi olan Türkiye’nin en çok ziyaret edilen teknoloji haber sitesi Aktüel İnternet ( www.aktuelinternet.com )’te 1 hafta ana sayfa da sınırsız reklam yayınlayın hem e-ticaret sitenizin reklamı olsun hem de ziyaretçi sitenizi bulsun.

Başlattığımız reklam kampanyasından bahsedelim ! E-ticaret’in Türkiye’deki devi olan Neticaret ile yaptığımız anlaşma ile sitemize reklam verebilirsiniz.

net-ticaret-aktuel-internet-reklam