Subway Surfers

Subway Surfers
Riot Games adlı ekibin büyük bir titizlikle hazırladığı Subway Surfers, son zamanların en popüler oyunu haline geldi. Oyun kullanıcıları tarafından oldukça ilgi görmeye de devam ediyor. Kaçış oyunlarını sevenler bu oyunu kesinlikle denemeli. Subway Surfers indir sürekli gelen güncellemelerle kullanıcısını sıkmıyor. Bu güncellemeler oyunu daha sürükleyici hale getiriyor. Oyunun titizlikle hazırlandığı renkler, grafikler ve ses efektlerinden kendini belli ediyor. Ayrıca oyun öğrenilebilirlik açısından da iyi düşünülmüş oynanabilirliği çok kolay tasarlanmış. Fakat oynarken engellere takılmadan ilerlemek dikkat istiyor oyunu da heyecanlı yapan bu.

Başarılı Oyun Tasarımı

Subway Surfers’da karakterimiz tren istasyonu bekçisinden ve köpeğinden kaçmaya çalışıyor. Kaçarken de raylar ve trenler üzerindeki altınları toplamaya çalışıyorsunuz. Aynı zamanda oyun içinde karşınıza karaktere yeni özellikler katacak bir takım jokerler çıkıyor. Onları da alıp oyunu daha eğlenceli hale getiriyorsunuz. Oyunun amacı buna yönelik. Ayrıca Subway Surfers, Facebook ile bağladığınızda arkadaşlarınızla birbirinizi kıyaslayıp yarışmanıza da olanak sağlıyor. Güncellemeyle birlikte karakterinizi değiştirebilir, karakterinize çeşitli eşyalar da alabilirsiniz.

Boş Zamanlarınız Daha Eğlenceli

Oyunda bulunan Daily Challenge ve Missions seçenekleriyle günlük hediyelerinize ve yapmanız istenen görevlerinize bakarak seviye atlayabilirsiniz. Subway Surfers’da daha yüksek puanlar almak ve seviyenizi atlayabilmek alacağınız kaykayla daha rahat olacaktır. Her karakterin kendine göre bir özelliği var yani karakteriniz yükseldikçe oyunu daha kolay oynamaya başlıyorsunuz ve karakterinizi değiştirmek için de daha çok altın toplamalısınız. Subway Surfers boş zamanlarınızın en iyi yardımcısı olacak. Ayrıca diğer zevkli oyunumuz şeker kırma bizi hissedin.