Bu Hafta Vizyona Giren Filmler | 21 Haziran 2013 – Yeni Filmler

Bugün günlerden Cuma 21 Haziran 2013 Yaz Gündönümü olan bu günde en uzun gece yaşanacak bizde bu tada uygun bu hafta vizyona giren filmleri sizlerle paylaşalım istedim.Yeni filmleri 21 Haziran 2013 Haziran’ın üçüncü haftasında bakalım ne tür filmler bizlerlere!

Bu Hafta Vizyona Giren Filmler

Bu hafta vizyona girecek 7 kaliteli film mevcut.Her hafta olduğu gibi bugünde Cuma günü olarak yeni film günü.Zaman kaybetmeden bu hafta vizyona girecek filmleri inceleyelim!

Dünya Savaşı Z İzle

En çok merak edilenler arasında ilk sırayı Dünya Savaşı Z filmi alıyor Brad Pitt, Mireille Enos, James Badge Dale gibi ünlü simaların oynadığı film 1 saat 56 dakika süresi ile heyecanla beklenen filmlerden biriydi.Bugün vizyona giren Dünya savaşı Z filmi 21 Haziran 2013 İzleyebilirsiniz.

Bilimkurgu,aksiyon,fantastik kategorileri ile nitelendirilebilir film olan Dünya Savaşı Z gerçekten haz verici.World War Z ismiyle Dünya’da ilgi odağı olan Dünya Savaşı Z bakalım Türkiye’de beğenilecek mi?

Dünya Savaşı Z Fragmanı

Gerry Lane iki kızı ve sevgili eşiyle mutlu bir hayat sürdüren bir aile babasıdır. Bir gün arabaları trafikte sıkıştığında her zamankinden farklı olarak bir şeylerin yolunda gitmediğini fark ederler. Tehlike hızla yaklaşmaktadır… Ailesini güvenli bir bölgeye yerleştiren Gerry, ikiye ayrılan dünyayı kurtarmak için zamana karşı yarışacaktır.

Brad Pitt’in hem başrolünü hem de yapımcılığını üstlendiği film, insanlar ve zombiler arasında yaşanan sıra dışı bir savaşı odağına alıyor. Film Max Brooks’un aynı adlı kitabından uyarlandı.

Sevimli Canavarlar Üniversitesi İzle

Animasyon ve aile kategorilerinde sınıflandırabileceğimiz sevimli canavarlar üniversitesi filmi 1 saat 44 dakika ile Dünya Savaşı Z’den sonra ikinci olarak en çok beklenen filmlerden.Billy Crystal, John Goodman, Charlie Day oyuncuların oynadığı film fragmanını paylaşalım.Monsters University olarak Dünya’da gösterime giren Sevimli Canavarlar Üniversitesi.

Mike ve Sully Sevimli Canavarlar’dan (Monsters, Inc.) sonra yeniden beraberler! Canavar olmak öğrenilebilir! Bu sefer maceranın öncesine, ikilinin üniversite günlerine dönüyoruz. İkili henüz sıkı dost değiller ama bu çılgınca eğlenmeyecekleri anlamına da gelmiyor.
Pixar stüdyolarının çok sevilen animasyonunda orijinal dublaj kadrosunda Billy Crystal, John Goodman ve Steve Buscemi gibi isimler karakterlere hayat verirken yönetmen koltuğunda Dan Scanlon oturuyor.

Sevimli Canavarlar Üniversitesi Fragmanı

 

Diğer filmleride sadece isim olarak paylaşmak istiyorum birazdan detaylı bir yazı yazacağım.

  • Sessiz Ev
  • Hipnozcu
  • Rüzgarlar
  • İnşallah
  • 38 Şahit

Şeklinde gidiyor.Bu hafta sinemalarda mutlu,huzurlu,keyifli gün geçirmeniz dileğiyle.