iPhone 5s mi iPhone 6 mı? | iPhone 6 Ne Zaman Çıkacak | Özellikleri

Apple’dan iki bomba geliyor müjdesi internete yayılmış durumda.iPhone 5s beklerken iPhone 6 müjdesi geldi.Eylül ayında yeni iPhonelar geliyor.iPhone 5siPhone 6 Ne Zaman Çıkacak? Özellikleri ve Fiyatı konusunda bilgi verelim.

2013 yılı sonuna doğru iPhone 5’ten umduğunu bulamayan Apple firması yeni dönemde Eylül ayında piyasaya çıkaracağı iPhone 5s ve iPhone 6 isimli iki yeni akıllı telefonu ile kaybını  gidermek istiyor.

iPhone 5s Fiyatı

iPhone yeni güncelleme ile plastik kaplı iPhone ile yeni çıkaracağı iPhone 5s ve iPhone 6 modelini çok ucuz fiyatlara satacağı tahmin ediliyor.Tabi bunun bir tahminden olduğu ibaret hep birlikte yakında tanıtılacak olan iPhone 5s ve iPhone 6 cihazlarının fiyatlarını öğrenmiş olacağız.

iPhone 6

iPhone 6
iPhone 6

Merakla beklenen bir model olan iPhone 6‘da yeni işletim sisteminin verdiği ayrıcalıkları kullanıcılara sunacak olan Apple 2013 yılının sonunda piyasaya süreceği yeni modellerini herkes tarafından merak konusu haline dönüşmüş durumda.

iPhone 6 Ne Zaman Çıkacak?

Bunu ne zamandır sorular olarak bana yönelten ziyaretçilerimiz için yazıyorum,Eylül ayında piyasaya süreceği kesin olarak görülen iPhone 6 yakın bir süre sonra tanıtılacak.

Apple’ın yeni ürünleri iPad 5 ve iPad Mini 2 de aynı tarihte kullanıcının beğenisine sunulması beklenen tabletleri arasında.International Business Time’ın haberine göre Apple iOS 7‘nin final sürümünü Eylül sonunda tanıtacak. Tanıtımı 18 Eylül olarak tahmin edilen iOS 7 ‘nin tanıtımın yapılmasından 2 gün sonra yani 20 Eylül tarihinde iPhone 5S ,iPhone 6 , iPad 5 ve iPad Mini 2 ‘nin piyasaya sürülmesi bekleniyor.