Hangouts ile Sesli Arama Nasıl Yapılır? | Google Hangouts Sesli Arama

Google‘ın tek bir platforma topladığı video görüşme servisi Hangouts için sesli arama özelliği geldi.Web üzerinden sesli arama özelliğini aktif eden Google,Hangouts‘ta olan birden fazla kişi ile aynı anda Video’lu görüşme özelliğine sesli konuşma özelliğide ekledi.

Google Hangouts Sesli Arama

Google+, Gmail ve Chrome eklentisi üzerinden kullanılabilecek olan bu özellik ile beraber görüntülü görüşme Hangouts üzerinden yapılacak.Aramalarına Google Effects ile alkış ve gülme efektleride ekleyebileceksiniz.

google-hangouts-sesli-arama-ozelligi

Nereyi ararsanız arayın bu özelliğin ücretsiz olduğunu duyuran Google‘ın yeni özelliği ile telefon numaralarında aramakta mümkün olacak.Bunun için Google Hangouts‘a bir miktar ücret yatırdıktan sonra aktif bir şekilde kullanabileceksiniz.

Hangouts ile Sesli Arama Nasıl Yapılır?

Gmail Chat servisi gibi kullanıma sahip olan sesli arama özelliği, aramak istediğiniz kişinin profilinde ‘bir telefonu ara’ butonuna tıklayıp arama yapmanıza imkan sağlıyor. Özelliğin kullanımına birkaç gün içerisinde başlayacaklarını da belirten Google, bu sesli arama özelliğinin yapacakları yeniliklerden yalnızca biri olduğunu belirtmeyi de ihmal etmedi ve kullancılara daha iyi bir hizmet için her geçen gün daha farklı şeyler sunan Google Hangouts Sesli Arama özelliği ile yine gücüne güç kattı.