Fenerbahçe 2014-2015 Yeni Sezon Formaları

Fenerbahçe, yeni sezon formaları görücüye çıktı.Bugün yapılan açıklama ile Türk futbolunda ekonomiyi sponsorluk ve diğer gelir kaynaklarını en organize eden takımlardan biri de Fenerbahçe’dir. Havuz sistemini 150-160 milyarlardan 400 milyarlara kadar çıkardık” sözlerini söyleyen Aziz Yıldırım’ın katılımıyla tanıtıldı.

“Bu sene Telekom ile yaptığımız anlaşma sona erdi” diyen başkan Yıldırım,”Göğüs reklamı almayacağız. Ülker ile anlaşmamız devam ediyor. O yüzden formanın arkasındaki Ülker yazısı kalacak. Bunun sebebi Fenerbahçe yönetimi olarak biz kendimizi bu formanın sponsoru olarak görüyoruz. Sponsorluğunu biz yapacağız. 4. yıldıza giderken camiamıza ve taraftarımıza böyle bir jest yapmak istedik” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Kulübü’nden yapılan açıklamada, futbol takımının yeni sezonda giyeceği formaların, “19 Temmuz (19.07) Dünya Fenerbahçeliler Günü”nde, Fenerium mağazalarında taraftarların beğenisine sunulacağı belirtildi.

Fenerbahçe Yeni Sezon Formaları

fenerbahce-formalari-2014-2015 yeni-sezon-fenerbahce-formalari fenerbahce-formalari-2014-2015-sezon

Fenerbahçe Yeni Sezon Formaları 2014

Fenerbahçe 2013-2014 Yeni Sezon formaları tanıtıldı.2014 yılı Fenerbahçe formaları Yeni Sezon Satın Al.Fenerbahçe Formaları 2013 Yeni Forma,Fenerbahçe Formaları Fiyatları hakkında bilgi verelim.

Bugün büyük gün 2013-2014 Fenerbahçe formaları tanıtılıyor.Bugün oynanacak Fenerbahçe – PSV maçından önce düzenlenecek lansmanda Fenerbahçe Yeni Sezon Formaları tanıtılacak.Fenerbahçe, PSV Eindhoven maçına yeni sezon formaları ile çıkacağını belirten Abdullah Kiğılı, Fenerbahçe Yeni Sezon Formaları 2013-2014 sezonundaki formaları internet sitemizden satın alabileceksiniz.24 Temmuz Çarşamba günü oynanacak mücadelede Fenerbahçe yeni formalar ile mücadele edecek.

Fenerbahçe Yeni sezonda giyeceği formaları görenlerin hoşuna gitti.Takım taraftarları Fenerbahçe‘nin yeni sezonda kullanacağı Fenerbahçe Formaları 2014 siparişlerini çok yakında sipariş verebileceksiniz.Fenerium‘da Fenerbahçe yeni sezon formaları 2014 satış fiyatları konusunda bilgi paylaşacağız.



Fenerbahçe formaları yeni sezonda fiyatları ne olacak konusunda henüz bir fiyat belirlenmiş değil.Fenerbahçe yeni sezon formaları Aykut Kocaman’ın istifasından sonra acaba transferde ilginç bir isim gelicek mi kaliteli bir isim gelirse forma satışları ciddi oranda artacaktır.

İşte Yeni sezonda Fenerbahçe Spor Külübü’nün giyeceği Formalar:

Fenerbahçe Formaları

Fenerbahçe 2013-2014 Formaları
Fenerbahçe 2013-2014 Formaları

Sarı lacivertlilerin bu sezon taraftarlarına ise büyük bir sürprizi var. “Taraftarın gücü” sloganıyla yola çıkan Fenerbahçe Yönetimi, yepyeni bir forma hazırladı. Çubuklu ve arma formaların yanı sıra, üçüncü bir tasarım yapıldı.Taraftarına sahip çıkan Fenerbahçe 3 Temmuz’dan beri taraftara destek olan kişilere teşekkür anlamından yeni formasını çıkardı.

Taraftarın Gücü
Taraftarın Gücü

 

 

 

Fenerium | Fenerbahçe Yeni Sezon Formaları | 2014 FB Formaları

Fenerium‘un bugün satışa koyacağı Fenerbahçe Yeni Sezon Formaları 2014 sezonu için hazırlanmış özel formalar bugün 21:20 saatinde Türkiye’de tanıtılacak.Fenerbahçe PSV maçından önce taraftarlarına tanıtacağı Fenerbahçe formaları 2014 sezonu forma yeni sezon formaları 24 Temmuz 2013 tanıtılacak.

Fenerium

Fenerbahçe Fenerium Forma konusunda bilgi veren bu konuda 2013-2014 sezonu formalarını tanıtacağız.Yeni yazımızda Fenerbahçe’nin özel forma tasarımları bugün bu sayfada!

Fenerbahçe Yeni Sezon Formaları

Fenerbahçe yeni sezonda karşılaşmayı yeni formaları ile çıkacak olması taraftarını heyecana soktu.Fenerbahçe yeni sezon formaları PSV maçından önce tanıtılacak.

Fenerbahçe Formaları
Fenerbahçe Formaları

 

Fenerbahçe Formaları | 2013-2014 Sezonu Fenerbahçe Forması | FB 2014

Bugün oynanacak Fenerbahçe-PSV maçından önce tanıtılacağı belirtilen Fenerbahçe Formaları merakla taraftarın beklentisi yüksek olan Fenerbahçe Yeni Sezon Formaları birazdan sayfamızda.Çok heyecanla beklediğiniz Sarı-Kanaryanın formaları tanıtılıyor.Hemen satın almak için formu doldurup sipariş verebileceksiniz.

Fenerbahçe Formaları

Fenerbahçe 2013-2014 sezonunda hangi formayı giyecek? Tüm taraftarın merakla beklediği Fenerbahçe yeni sezon formaları Sarı-Lacivert renklerin birleşimi çubuklu forma, taraftarın forması tanıtılıyor.Fenerbahçe 2014 forması fenerium.com.tr ve web sitemizde!

Yeni sezonda yeni transferleri ile taraftarın göz bebeği olan Fenerbahçe zor günlerin ardından artık onları hiç hatırlamayacak.Yeni Fenerbahçe Yeni Formaları sloganını kullansak yeridir.Fenerbahçe 2014 Formaları ve Fenerbahçe (FB Forma) olarak bu sayfadan ulaşabileceksiniz.

Fenerbahçe Yeni Formaları
Fenerbahçe Yeni Formaları

Fenerbahçe Yeni Sezon Formaları

24 Temmuz’da Stadımızda oynayacağımız PSV maçında taraftarlarımıza bir sürprizimiz olacak. Maç 21.45’te başlayacak. Biz, saat 21.00’de sahaya koyacağımız bir ekranla futbolcularımızın buradaki forma tanıtım çekimlerindeki görüntülerini, sevinçlerini o keyifli dakikaları taraftarlarımızla paylayacağız ve yeni formayla PSV maçına çıkacağız. 3 değişik formamız var, 3 ’ü de birbirinden güzel ve çok beğenildi. Futbolcular da ’Şimdiye kadar ki en mükemmel formalar’ dediler. Yeni sezon formaları da o gün satışa sunulacak. O gün ayrıca yeni tişörtler ve yeni sezon ürünleri de satışa sunulacak. Gayemiz, en kısa sürede Türkiye’nin asgari 60 vilayetinde Fenerium mağazası açmak” olarak belirtti.