Yandex: Adalar | Yandex Adalar Nedir? | Yandex Arama Platformu

Hızla gelişen teknolojiyi yakalamak gerçekten çok zor görünüyor.Sırada Yandex var.Yandex Adalar (Yandex Islands) ilk olarak Türkiye‘de yayın hayatına başladı.Adalar servisi ile Yandex arama sonuçlarında sadece bilgi veya sitelere bağlantılar sunmaktan farklı ekstra web site sahipleriyle anlaşarak kullanıcıların günlük ihtiyaçlarına daha hızlı çözümler amacında!

Arama sonuçlarını artık daha etkileşimli bir seviyeye taşımayı hedefleyen Yandex Adalar servisini inceleyelim.“Adalar” sayesinde website sahipleri, kendi şirket veya hizmetleri hakkında hedef kitleleriyle paylaşmak istedikleri bilgileri  Yandex’te “Ada”adı verilen özel interaktif bir blok halinde kendi tercihlerine göre düzenleyebilecekler.Böylece şirketler daha doğru bilgiyi kullanıcılarına sunacak.

vize-yandex-adalar-yandex

Yandex Adalar ismini verdiği bu sistemiyle artık kullanıcılara kitap satın alabilecek, rezervasyon yaptırabilecek ya da online check-in yapabilecek bir arama motoru olma özelliği sunacak.

Yandex: Adalar

Adalar ilk olarak Masaüstü bilgisayarlar ve tabletlerde hayata geçirilecek olan “Yandex Adalar”, kısa bir süre içinde akıllı telefonlarda da kullanılmaya başlayacak.

yandex-adalar-yandex-adalar-nedir