Xperia Tablet Z | Xperia Tablet Z Fiyatı ve Özellikleri | Inceleme

Sony Xperia Premium ailesi yeni üyesi suya dayanıklı Xperia Z telefondan sonra Xperia Tablet Z sahnede.Xperia Tablet Z fiyatı ve özellikleri hakkında Türkiye’ye ne zaman çıkacak inceleyelim.

Xperia Tablet Z

Siyah ve beyaz renk seçenekleriyle kullanıcılara yeni deneyim yaşatacak Xperia Tablet Z, Türkiye’deki tüketicileriyle buluşuyor.10.1 inçlik LTE Android işletim sistemine sahip olan Xperia Tablet Z ile pazardaki tablet bilgisayarlar içerisinde en premium model olma özelliğine sahip olacak. Red Dot 2013 ödüllü OmniBalance tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Sony Xperia Tablet Z,  10 inç’lik full HD ekranı ile 6.9 mm inceliğinde ve 495 gram ağırlığa sahip.

Xperia Tablet Z
Xperia Tablet Z

Xperia Tablet Z Dünya mobil kongresinde tanıtılmış Mobile BRAVIA Engine 2 ekranıyla ve güçlendirilmiş renk yönetimi sayesinde kullanıcılarına parlak bir TV ekranı deneyimi sunmaya hazır.

Ayrıca Reality Display teknolojisi ile Tablet Z’nin 8 MP’lik arka kamerası, 2 MP’lik HD ön kamerası bulunan Xperia Tablet Z  Tablette Clear Audio+ modu sayesinde sağda solda bulunan dört hoparlör alanına sahip iki adet entegre hoparlör bulunduruyor.

Xperia Tablet Z Fiyatı

Xperia Tablet Z 1295TL başlangıç fiyatı ile piyasaya girerken, bu fiyat 16GB kapasiteli sadece WiFi versiyonu için geçerli.Fiyat olarak piyasanın altında bir rakam olması tüketicileri şaşırttı.

Xperia Tablet Z’nin 16GB kapasiteli 3G versiyonu 1499TL seviyesinde iken, 32GB kapasiteli sadece WiFi versiyonu ise 1449TL fiyat etiketine sahip ve kullanıcılarını bekliyor.