WordPress 4 Indir

WordPress’in yeni sürümü, 4.0 “Benny” ile yepyeni özellikler karşınızda! WordPress yeni güncellemesini beta olmaktan çıkarıp WordPress 4.0 Benny olarak sundu.Geniş kullanıcı kitlesiyle CMS sistemlerinin liderlerinden WordPress’in yeni sürümü heyecanla bekleniyordu.Amerikalı müzisyen Benny Goodman’dan ilham alınarak “Benny” ismini verilen WordPress 4.0 sürümü birkaç saat önce yayınlandı.

WordPress 4 Indir

WordPress yeni sürümü yenilikleri hakkında bahsetmek gerekirse, yeni ortam görünümü, yazı içi embed önizlemesi, yeni eklenti sayfası, yeni dil seçenekleri ve daha birçok özellik bulunuyor.

Örneğin yazı içerisine embed edilebilen (gömülebilen) içeriklerin artık yazı düzenleme alanında bir önizlemesi olacak. Buna ek olarak daha önceki sürümlerde kaldırılmış olan ve bundan dolayı çok fazla şikayete sebep olan özelleştirilebilir yazı renk seçenekleri 4.0 sürümü ile birlikte geri gelmiş durumda.

Ortam dosyalarınızı kolayca yönetin

Yüklemelerinize güzel, sonsuz bir ızgarada göz atın. Yeni detay önizleme görünümü ve düzenleme özellikleri ile ortamlarınız üzerinde çabucak hakimiyer kurun.


Gömülü öğelerle çalışmak hiç bu kadar kolay olmamıştı

Yeni bir satıra bir YouTube adresi yapıştırın ve sihirli bir şekilde gömülü videoya dönüşmesini seyredin. Şimdi bunu bir tweet ile deneyin. Oh evet — gömme artık görsel bir deneyim haline geldi. Editör gömülü içeriğin gerçek bir önizlemesini gösteriyor, size zaman kazandırıp güven veriyor.

Ayrıca desteklenen servislerin sayısını da artırdık. CollegeHumor, YouTube oynatma listeleri ve TED konuşmaları. WordPress tarafından desteklenen tüm gömülü ortamlar için buraya bakabilirsiniz.


İçeriğinize odaklanın

İhtiyacınız olan araçların her zaman elinizin altında olduğu, siz yazdıkça kendisini yazdıklarınıza göre şekillendiren bir düzenleme aracıyla artık yazmak çok daha rahat ve sürükleyici.


Doğru eklentiyi bulun

WordPress eklenti dizininde ücretsiz ve açık kaynak kodlu 30.000’den fazla eklenti var. WordPress 4.0 ihtiyacınız olan eklentiyi kolayca bulabilmeniz için yeni metrikler, geliştirimiş arama ve görsel tarama deneyimiyle beraber geliyor.

Eklentilere göz at