Windows 8.1 Preview (Önizleme) İndir

Windows 8.1 sürümü ile Windows bugün BUILD 2013 etkinliğinde,ISO dosyaları henüz mevcut değil
Windows 8.1 Önizlemesi’ni Windows Mağazası aracılığıyla veya ISO dosyalarını kullanarak yükleyebilirsiniz. Windows 8.1 Önizlemesi ISO dosyaları, bir sonraki gün içerisinde bu siteden kullanıma sunulacaktır. Lütfen tekrar kontrol edin. Windows 8.1 Önizlemesi için ISO dosyaları Arapça, İngilizce (ABD), Çince (Basitleştirilmiş), Çince (Geleneksel), Fransızca, Almanca, Japonca, Korece, Portekizce (Brezilya), Rusça, İspanyolca, İsveççe ve Türkçe dillerinde bulunabilecektir. ISO dosyalarını yükleme ve önizleme için belirli teslimat yöntemleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için SSS bölümünde bulunan “Windows 8.1 Önizlemesi’ni nasıl yükleyebilirim?”bölümüne göz atın.

Bugün Microsoft tarafından en ince ayrıntısına kadar Windows 8.1’in tüm detayları paylaşıldı.Windows 8.1 Ne Zaman Çıkacak ? 26 Haziran’da düzenlenecek Microsoft Build geliştirici konferansında kullanıma açılacak.

Windows 8.1‘e gelen önemli güncellemeleri bugün Microsoft tarafından bir bir gün yüzüne çıkarıldı.Büyük değişikliklerin ve güncellemelerin yapılacağı Windows 8.1 sürümü yeni işletim sistemi olarak neler değiştirilecek isterseniz zaman kaybetmeden inceleyelim.

Daha önce “Windows Blue” isminde bir güncelleme ile karşımıza çıkacak olarak birçok tartışma konusuna yol açan Başlat tuşundaki değişiklik ile eskiye dönüleceği belirtilmesine rağmen Microsoft‘tan gelen açıklama kullanıcıları yine hayal kırıklığına uğrattı.Başlat tuşunda herhangi bir değişiklik olmadığı ekranın uç noktalarına geldikçe yeni özelliklerin geliştirildiği açıklandı.Yapılan açıklamada bilgisayarınız açıldığında farklı bir ekranı görebilirsiniz.Bu ekran bir uygulama ekranı olabilir.

Windows 8.1 Güncellemesi
Windows 8.1 Güncellemesi

Microsoft yönetim birimi yöneticisi Leblond sözleri:”Windows 8.1, sadece müşterilerimizden gelen taleplere yanıt vermekle kalmayacak, aynı zamanda dokunmatik deneyimini ve mobil bilgisayar deneyimini geliştiren yeni özellikler ekleyecek.” Leblond‘un “müşteri talepleri” derken klasik Başlat ekranı ve Başlat düğmesinin bir şekilde yeninden kullanılabilmesiyle ilgili talepleri kastettiği açık: “Bilişime yepyeni bir yaklaşım getirmeye çalıştığımız girişimi başlatalı henüz sadece yedi ay oldu. Windows 8’e, yeni cihazlar olsun, uygulama yaygınlığı olsun azımsanmayacak bir ilgi gösterildi. Müşterilerimizden ürünü nasıl kullandıklarına dair çok şey öğrendik ve talepleri dikkate aldık. Ürün ve uygulamalar için yüzlerce güncelleme yayınladık. Daha yeni başladık ve elimizde muhteşem bir potansiyel bulunuyor.”

Heyecanla beklediğimiz Windows 8.1 Güncellemesi çıkar çıkmaz indirmek için bu sayfayı takipte kalınız.