Skype İndir

Skype ile uzak yakın farketmeden tüm sevdiklerinizle bir tık uzakta konuşma imkanı sizlerle.Skype, Dünyanın her yerinden kişilerle görüntülü, sesli ve anlık olarak mesajlaşmanıza olanak sağlayan popüler iletişim programıdır. Dünyanın her yerinden herhangi bir kişi ile program üzerinden ücretsiz arama yapabilir ve görüntülü olarak konuşabilir Skype programı ile anlık olarak mesajlaşabilirsiniz.

Skype İndir

Microsoft’un Facebook ile yaptığı anlaşmayla birlikte Facebook+Skype geliştirmesi ile artık Facebook’taki arkadaşlarınızla artık Skype sayesinde konuşacaksınız.Skype, dünyanın herhangi bir yerindeki herhangi bir kişiyi Skype üzerinden ücretsiz aramanıza ve görüntülü konuşmanıza imkan tanıyan ücretsiz bir yazılımdır.

Dünyanın en popüler mesajlaşma servisi olan Microsoft Windows Live Messenger (WLM) 2013 yılı içinde kapatılacak ve yerine Skype kullanılacak. WLM kullanıcıları mevcut hesaplarıyla (Messenger hesabı, Microsoft ID) Skype’ye giriş yapabilecekler, ayrıca üye olmaları gerekmeyecek. Bu şekilde giriş yaptığınızda Messenger hesabınızdaki tüm kişiler Skype hesabınıza aktarılacaktır.Skype indir konusunda bir nebzede yardımcı olabildiysem ne mutlu bana esen kalın.