SEO ve Backlink’ten Korkmayın; Samimi Bir Yardımcınız Var: Picardes

Yıllarını web dünyasına vermiş olanlar önemini zaten biliyorlar, ancak kısa bir süredir bile internet ve web siteleri ile ilgileniyorsanız, SEO kelimesini birçok defa duymuşsunuzdur. Her yerde SEO’nun önemi, sitenize katkıları, nasıl SEO çalışmaları yapılması gerektiği gibi konulardan bahsedilmektedir.

Ancak bir yandan da kâbus gibidir. Yeni başlayanları ve bu işe merak salmış, webde biraz olsun öne çıkmaya başlamak isteyenlerin hep kafasını karıştırır bu SEO işleri. “Nedir bu SEO ya?” diyen nice insanlar görüyoruz, ya da kendimiz bile buna benzer şeyler söylüyoruz, öyle değil mi?

Üstelik SEO’dan bahseden onca blog ve web sitesi olduğu halde, okudukça daha da kafanız karışabiliyor; iş içinden çıkılamayacak bir hale gelmiş gibi hissedebiliyor ve kimi zaman “galiba bu işi çok büyük paralar harcayarak büyük ajanslara yaptırmadan halledemeyeceğim” diye düşünme noktasına dahi geliyoruz.

Ama sakin olun, o kadar da değil. Evet, SEO ve benzer konulardan bahseden ve okuyup okuyup bir şey anlamadığımız ya da daha fazla kafamızı karıştıran bloglar çok fazla var belki ama hepsi de aynı değil. Bu konuda insanlara bu işi zor gösterip “siz anlamazsınz, gelin biz yapalım” diyerek direk paralarını alma derdinde olan ajanslar veya ahkâm keserek kendini nimetten gösterme çabasında olan bloggerlar arasından sıyrılıp, tüm enerjisi ve iyi niyetiyle bu konuda bizlere yardımcı olmaya ve bilgilerini aktarmaya gayret eden adresler de var.

İşte o adreslerden birisi de Picardes! Bu adresin kurucusu ve sahibi genç kardeşimiz Roman Adamita, yaşına rağmen büyük ilerlemeler kaydetmiş ve SEO, Backlink, E-Ticaret gibi konularda önemli tecrübeler edinmiş bir web çalışanı, öğrenci ve blogger. 6 yıldır web dünyasında olduğunu söylediği Picardes / Hakkımda yazısında öyle samimi ve sevecen bir dille kendisini anlatmış ki, insanın hemen kanı kaynıyor. Merak edenler lütfen bu linkten yazıya ulaşsınlar: http://picardes.com/hakkimizda/

Bu samimi ve sıcak tavrı Picardes geneline de yansıtmış doğal olarak. İşte o hep gözümüze zor gelen, kafamızı karıştıran SEO, Backlink ve Google’da yükselme ve sair işlemleri öyle sade ve anlaşılır bir dille anlatıyor ki, hemen kendinizi konunun içinde buluyorsunuz. Ve böylece Roman’a da doğal bir güven hissediyorsunuz.

Roman ve Picardes sayesinde bu konular sizin için can sıkıcı ve çok bilinmeyenli bir denklem olmaktan çıkacak ve uzman olmasanız da en azından ilgiyle kendi sitelerinizin SEO’su için bir şeyler yapmaya yönelmiş olacaksınız. Rahat olun, kimse sizin bir SEO Uzmanı olmanızı beklemiyor zaten. Yeterince SEO Uzmanı da var. Önemli olan bu konuların yani SEO’nun önemini, SEO Faydalarını, Backlinklerin nasıl çalıştığını, ne iş yaptığını, ve blog yazmaktan keyif alırken bir yandan da Google ve diğer arama motorlarında yükselmenin nasıl mümkün olabileceğini ana hatlarıyla öğrenmek… Picardes de emin olun bunu size çok tatlı ve akıcı bir dille anlatıyor, öğretiyor.

Roman Adamita bedava mı çalışıyor? Hayır, elbette değil, bunca emek harcadığı bir ortamda mutlaka O da masraf ve giderlerini karşılamak zorunda. Ve tabi ki Picardes’te de bu işin satın alabileceğiniz ürünleri ve hizmetleri mevcut.

Ama şurası bir gerçek ki, blogda birkaç dakikanızı ayırıp gezdikten sonra bu samimiyeti hissedecek ve sadece cebinizdeki paraya göz dikmiş bir satış blogu olmadığını fark edeceksiniz. O zaman size gerçekten faydalı içerikler sunmaya ve başarınız için yardım etmeye çalışan bu blogdaki SEO ve Backlink hizmetlerini görünce “işte bu adama para verilir” diyeceğinizden eminiz. Üstelik Picardes.com okurlarına belli zamanlarda sevimli hediyeler de veriyor. Yakın zamanda verdiği tam 150 TL değerindeki harika bir SEO çalışmaları paketi hediyesi bunun en yeni örneği. Göz atmak ve bir sonraki ödül için fırsat kollamak isterseniz hemen Picardes’e bir uğrayın derim.

Roman Adamita / [email protected]