MMO OYUN HABERLERİ İÇİN TURKMMO.COM

Türkiye`de en çok oynanan mmo oyunlar listesine göz attığımızda karşımıza League of legends , Metin2, Knight online, Silkroad online ve Wolfteam gibi oyunlar çıkıyor. Ülkemizde internet kullanımının yaygınlaşması ile birlikte mmo oyuncuları sayısı da aynı oranda arttı. League of Legends ile birlikte hayatımızda çok sık duyduğumuz E-spor kavramı da ülkemizde de, dünyada olduğu gibi ilgi görmeye başladı. E-spor`a ilgi o kadar büyüdü ki ülkemizde e-spor federasyonu kuruldu ve artık dünyada olduğu gibi bu sporu profesyonel olarak gerçekleştiren sporcular var.
Mmo oyunlar ve e-spor sürekli anlık gelişmeler yaşarken, bu gelişmeleri takip edebileceğiniz bir mmo haberleri ve incelemeleri sitesi olan turkmmo güncel olarak hepsini sizlere sunuyor. Turkmmo 7 yıldır yayın yapan ve son 1 senedir forum üzerine portal olarakta yayın yapan bir mmo oyun sitesi. Site içeriğinde mmorpg, mmofps, moba, mmo spor ve tarayıcı tabanlı oyunlar dahil pek çok mmo kategorisinde haberler sunuyor. Portal bölümünde ne çok metin2, league of legends, zula gibi oyunlar ilgi görüyor ve portalda yapılan etkinliklerde her hafta yüzlerce hediye dağıtılıyor.,

 

Forum bölümünde ise en çok turkmmo metin2 hileleri , metin2 pvp serverlerin tanıtımları, pvp server kurulumları ile game hosting satış bölümleri ilgi görüyor. Oyunlara olan ilginin artması beraberinde oyun hileleri ile ilgilenenlerinde artmasını sağladı. Son çıkan hileleri, hile programlarını turkmmo üzerinden takip edebilirsiniz. Pvp server sahipleri, pvp server nasıl kurulur ? sorusunun cevabını Turkmmo forumda bulabilecekleri gibi, kurdukları pvp server tanıtımını yine Turkmmo`da yaparak serverlarının online kullanıcı sayılarını arttırabilmektedirler.
2milyondan fazla üyesi, 20 milyona yakın mesaj sayısıyla en büyük Türkçe oyun forumu olan Turkmmo`yu takip ederek mmo oyun dünyasıyla ilgili gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz.