iOS 7.1 Beta İndir | iOS 7.1 Beta Güncellemesi

iOS sürümü ile ilgili yeni güncellemesini sadece geliştiricelere sunan AppleiOS kullanıcılarının merakla beklediği iOS 7.1 günc
ellemesinin Beta sürümünü geliştiricilere sundu. Major (büyük çaplı) değişikliklerin olması beklenen iOS 7.1 güncellemesi, beklenildiği gibi birçok yenilik ile karşımızda.

iOS 7.1 Beta

UDID numarası Apple geliştirici hesabına kayıtlı olan kullanıcıların kullanabildiği yeni BETA sürümü iOS 7.1 ilk olarak kamera uygulamasında yapılan değişiklikler dikkat çekiyor.
klavye-7-1

iOS 7.1 BETA’nın kamera uygulamasında otomatik seri çekim ve HDR modu fotoğrafların yine otomatik olarak fotoğraflara kaydedilme özelliği bulunuyor. Beyaz renk tonunun iOS 7′de ağırlıklı olmasından şikayetçi olan kullanıcılar için seçeneğe bağlı siyah renkli klavye, sunulan diğer yeni özellik arasında yer alıyor.

iOS 7.0.4‘te yaşanan stabilite sorunlarının iOS 7.1 Beta 1 güncellemesi ile giderildiğini aktaran firma, iOS 7.1‘in nihai(Final) sürümünün 2014‘ün Ocak ayında iPhoneiPad ve iPod Touch kullancııları için yayınlanmasını tahmin ediyoruz.