The Internship Fragmanı İzle | Genç Çıraklar 7 Haziran 2013

Yarın vizyona girecek olan The Internship (Genç Çıraklar) filmini heyecanla bekliyoruz.Google’ın filmi 7 Haziran 2013’te Amerika’da vizyona giriyor.Türkiye’de 12 Temmuz 2013’te yayınlanacak film herkesin merakla beklediği bir film.

Google ofislerinde çekilen The Internship (Genç Çıraklar) 12 Temmuz 2013 tarihinde Türkiye’de yayınlanacak.Sinema severlerin Genç Çıraklar filmine gitmesini öneriyorum.

 The Internship Fragmanı İzle

İki 40 yaşlarında arkadaş  çalıştıkları satış departmanında işlerinden kovulurlar , işsizlikle başa çıkmaya çalışırken bir teknoloji şirketine stajyer olarak girerler. İşi almak için birbirleriyle rekabet etmek zorundadırlar ve müdürleri sadece 20 yaşlarındadır. Oldukça eğlenceli bir komedi olacağa benzeyen filmin 2013 haziran ayında vizyona girmesi bekleniyor. Owen Wilson, Vince Vaughn ve Will Ferrell‘in başrollerini paylaştıkları filmin yönetmenliğini Shawn Levy yapıyor.

the-internship-genc-ciraklar

 

The Internship (Genç Çıraklar) Resimler

the-internship-izle the-internship-turkiye-izle-turkce-izle internship-izle-fragmani-izle-genc-ciraklar-google the-internship-resimler-genc-ciraklar