Google Inbox Nedir | Davetiye Nasıl Alınır?

Google’ın yeni mail servisine geçiş dönemi olacak olan servisi Inbox’u geçtiğimiz gün tanıttı.E-posta servislerini tamamen değiştiren Google Inbox hakkında bilgi verelim.Uzun vadede Gmail’in yerine Inbox’u hedefleyen Google, tanıtımını yaptığı inbox ile ilgi çekmeyi başarmış gibi.Google Inbox yepyeni bir e-posta servisi olacak.

Google Inbox

Yeni bir servis olan sistem Google Now ve Mailbox karışımı deyimleriyle anlamlandırılıyor.Mail servisi bağlı olan Google Now’a daha geniş bir dokunuş yapmış Google, içerik önceliklendirme, sıralandırma gibi özellikler ile gelecek olan Google Inbox servisi, örneğin Bundles ile bir gruptaki e-postaları bir araya getirebilirken Highlights ile ise öne çıkartabilme imkanı sunuyor.

inbox-google-indir

Ayrıca doğum günleri, uçuş bilgileri gibi konularda hatırlatmalarda mevcut ki bu da Google Now‘da olan bir özellik. Asistan özelliği, Inbox‘a da taşınmış durumda.

Google Inbox Davetiye

google-inbox-web

Web,Android ve iOS destekli bir yazılım olacak inbox için beta yayın başlamış durumda.Davetiye yöntemiyle kullanıcı kabul eden Google Inbox, davetiye taleplerini “[email protected]” adresine posta göndermenizi istiyor.Ayrıca arkadaşlarınızdan davetiye isteyip servisi kullanabilirsiniz.

Inbox hakkında daha detaylı bilgi için: http://www.google.com/inbox/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Mustafa Özcan / [email protected]