Google Chrome İndir

Hızlı bir tarayıcı istiyorsanız karşınızda Google Chrome.Google’ın yeni tarayıcısı Chrome ile internette hızlı sörf yapma keyfi bir tık uzağınızda.Daha hızlı video izleyip,web sitelerini daha hızlı ve en iyi şekilde görüntülemek için Google Chrome indir.

Google Chrome İndir

Google’ın açık kaynak kodlu uygulaması Google Chrome internet tarayıcısı ile internette gezmek Facebook,Twitter,Youtube gibi sosyal kanalları ziyaret edip en verimli şekilde kullanmak Chrome ile mümkün.Yeni nesil HTML5 & CSS3 desteğini en iyi sunan tarayıcı Google Chrome özelliklerine gözatalım.

Bütün işlemleriniz için tek kutu içinde; Google da yapacağınız aramaları adres çubuğuna yazarak sonuçlara doğrudan ulaşabilir, dilerseniz web adresini yazıp web sitelerine erişim sağlayabilirsiniz.
En çok ziyaret edilen siteler sekmesi; Yeni sekme açtığınızda son ziyaret ettiğiniz web siteleri, en çok ziyaret edilenler ve en çok kullandığınız arama motorları gibi kullandığınız web sitelerini görsel ikonlar ile sıralar ve tekrarında daha hızlı ulaşmanızı sağlar.
Yeni akıllı sekmeler; Bu yeni özellik ile sekmeleri öncelik sıralarına göre taşıyarak sıralayabilir, birden fazla sekmeyi tek pencerede toplayabilir veya istediğiniz bir sekmeyi sürükleyerek farklı bir pencerede açabilirsiniz.
Google Chrome tarayıcısı indirmek ise çok kolay.Yeni yazılım Chrome indir