Finale Fenerbahçem

İşte o gün çattı geldi.Benfica ile rövanş mücadelesini oynayacağımız zaman geldi.Haydi Fenerbahçem alda gel finale yazdır adını.Bugün oynanacak Benfica-Fenerbahçe mücadelesini sizlerle paylaşmak istedim.Bugün yaptığım Fenerbahçe özel tasarımı ile mustafaozcan.info artık yeni arayüzü ile dahada güçleniyor.

FENERBAHÇE’NİN İLK 11’İ

Sarı lacivertli ekibin hangi 11’le sahaya çıkacağı ise belli oldu. aksam.com.tr’nin elde ettiği bilgiler ışığında Benfica karşısına Aykut Kocaman şu 11 ile çıkacak!

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Yobo, Egemen, Ziegler, Selçuk, Cristian, Kuyt, Salih, Caner, Sow

BENFICA MUHTEMEL 11

Benfica: Moraes, Almeida, Garay, Jardel, Pereira, Matic, Perez, Salvio, Gaitan, Cardozo, Lima

Saat: 22.05  Stat: Estadio da Luz

Hakem: Stephane Laurent Lannoy

Fenerbahçe tarihi sınavda

UEFA Avrupa Ligi yarı final turu rövanşında deplasmanda Benfica ile karşılaşacak Fenerbahçe, ilk maçtaki 1-0’lık galibiyetinin avantajını kullanarak final şansı arayacak.

İstanbul’daki ilk maçta rakibini 1-0 yenen sarı-lacivertli ekip, elde ettiği bu skorun da avantajını kullanarak deplasmandaki zorlu karşılaşmada finale yükselmek için mücadele edecek.

UEFA Avrupa Ligi’nde yarı final rövanşına gelinceye kadar istikrarlı bir performans ortaya koyan Fenerbahçe, Avrupa kupaları tarihinin bu en önemli mücadelesinde turu geçip adını finale yazdırmak istiyor.

Fenerbahçe’yi deplasmanda alacağı her türlü galibiyet ve beraberlik finale taşıyacak. Sarı-lacivertliler rakibine gol attığı tek farklı yenilgilerde de turu geçecek. Maç, Benfica’nın 1-0’lık galibiyetiyle sonuçlanırsa uzatmaya gidecek. Portekiz temsilcisi Fenerbahçe’yi iki farklı skorla yenerse finale çıkan taraf olacak.

Fenerbahçe’de 3 eksik

Sarı-lacivertli ekipte tarihi Benfica maçı öncesi 3 önemli eksik bulunuyor.

Portekiz temsilcisiyle Kadıköy’de yapılan ilk maçta gördükleri sarı kartlarla cezalı duruma düşen Mehmet Topal ve Webo, rövanşta forma giyemeyecek. Sakatlığı bulunan Meireles de maçta görev alamayacak.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, üç futbolcusunun yokluğunda, sahaya süreceği 11’i bu akşam Lizbon’da yapacakları son antrenmandan sonra şekillendirecek.

Luz Stadı’nda TSİ 22.05’te başlayacak Benfica-Fenerbahçe mücadelesini Fransa Futbol Federasyonu’ndan Stephane Laurent Lannoy yönetecek.

4 futbolcu ceza sınırında

Fenerbahçe’de, rövanş mücadelesi öncesi 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

UEFA Avrupa Ligi’nde grup maçlarından itibaren 2’şer sarı kartları bulunan kaleci Volkan Demirel, Egemen Korkmaz, Ziegler ve Cristian, karşılaşmada forma giyip birer kart daha görmeleri durumunda, sarı-lacivertli ekip turu geçerse, finalde forma giyemeyecekler.