Fikrimobil: Yapı Kredi Mobil Uygulama Geliştirme Yarışması

Ülkemizde giderek artan teknoloji odaklı gelişmeler hızla artıyor.Teknoloji odaklı gelişmeler her geçen gün yüzümüzü güldürüyor.Bir yenisi de Yapı Kredi‘den geldi.Yapı kredi üniversite öğrencileri için düzenlediği mobil uygulama geliştirme yarışması Fikrimobil’e başvuru süreci başladı.

Fikrimobil

İlk üçe giren yarışmacının para ödülü kazanacağı mobil uygulama geliştirme yarışması Fikrimobil başvuru kabulüne başladı.Ayrıca para ödülü haricinde en beğenilen uygulamaya Yapı Kredi özel ödülü verilecek.Ana hedeflerinin üniversite öğrencileri ile iletişim kurmak ve öğrencilerin finans sektörü ile yakınlaşmalarını sağlamak olduğunu belirtilen Yapı Kredi 6 Ocak – 17 Şubat 2014 tarihleri arasında düzenleniyor.
yapi-kredi-fikrimobil

Üniversite öğrencilerinin mobil teknoloji altyapıları ile gerçekleştirecekleri yaratıcı fikirleri ortaya çıkarmak amacıyla düzenenlenen yarışmanın ödüllerine bakacak olursak, birinci olan projeye 15.ooo TLikinciye 10.000 TLüçüncüye 5.000 TL para ödülünü verecek olan Yapı Kredi Bankası ayrıca en beğenilen projeye  Yapı Kredi özel ödülü verilecek.

Mobil kafasında gençler aranıyor!

Üniversiteler arası mobil uygulama geliştirme yarışması başlıyor. iOS, Android, Windows 8 için en yaratıcı uygulama fikrini sen bul.
Projeni geliştir, büyük ödülü kap!

Yarışma Takvimi

İlk Başvuru Tarihi
Ekibini belirle, fikrine odaklan.
İstenen formatta Proje planını hazırla ve başvurunu yap.
:6 Ocak 2014
Son Başvuru Tarihi:17 Şubat 2014
Ön Değerlendirme:17 Şubat 2014 – 3 Mart 2014
Ön Finalistlerin İlanı:3 Mart 2014
Prototip Çalışmaları Başlangıcı
Mentörlerin yönlendirmeleri ile projeni geliştir
ve sunumunu hazırla.
:7 Mart 2014
Prototip Çalışmaları Bitişi:7 Mayıs 2014
Finalistlerin İlanı:12 Mayıs 2014
Jüriye Sunum ve Ödül Töreni:21 Mayıs 2014

Yarışmaya başvurmak için: http://www.fikrimobil.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Mustafa ÖZCAN / [email protected]