Fenerbahçe Yeni Sezon Formaları 2014

Fenerbahçe 2013-2014 Yeni Sezon formaları tanıtıldı.2014 yılı Fenerbahçe formaları Yeni Sezon Satın Al.Fenerbahçe Formaları 2013 Yeni Forma,Fenerbahçe Formaları Fiyatları hakkında bilgi verelim.

Bugün büyük gün 2013-2014 Fenerbahçe formaları tanıtılıyor.Bugün oynanacak Fenerbahçe – PSV maçından önce düzenlenecek lansmanda Fenerbahçe Yeni Sezon Formaları tanıtılacak.Fenerbahçe, PSV Eindhoven maçına yeni sezon formaları ile çıkacağını belirten Abdullah Kiğılı, Fenerbahçe Yeni Sezon Formaları 2013-2014 sezonundaki formaları internet sitemizden satın alabileceksiniz.24 Temmuz Çarşamba günü oynanacak mücadelede Fenerbahçe yeni formalar ile mücadele edecek.

Fenerbahçe Yeni sezonda giyeceği formaları görenlerin hoşuna gitti.Takım taraftarları Fenerbahçe‘nin yeni sezonda kullanacağı Fenerbahçe Formaları 2014 siparişlerini çok yakında sipariş verebileceksiniz.Fenerium‘da Fenerbahçe yeni sezon formaları 2014 satış fiyatları konusunda bilgi paylaşacağız.



Fenerbahçe formaları yeni sezonda fiyatları ne olacak konusunda henüz bir fiyat belirlenmiş değil.Fenerbahçe yeni sezon formaları Aykut Kocaman’ın istifasından sonra acaba transferde ilginç bir isim gelicek mi kaliteli bir isim gelirse forma satışları ciddi oranda artacaktır.

İşte Yeni sezonda Fenerbahçe Spor Külübü’nün giyeceği Formalar:

Fenerbahçe Formaları

Fenerbahçe 2013-2014 Formaları
Fenerbahçe 2013-2014 Formaları

Sarı lacivertlilerin bu sezon taraftarlarına ise büyük bir sürprizi var. “Taraftarın gücü” sloganıyla yola çıkan Fenerbahçe Yönetimi, yepyeni bir forma hazırladı. Çubuklu ve arma formaların yanı sıra, üçüncü bir tasarım yapıldı.Taraftarına sahip çıkan Fenerbahçe 3 Temmuz’dan beri taraftara destek olan kişilere teşekkür anlamından yeni formasını çıkardı.

Taraftarın Gücü
Taraftarın Gücü