GTA 5 indir

Efsane oyun GTA serisinin yenisi olan GTA 5 PC indir ile karşınızdayız. Yeni oyun GTA 5 PC dün çıktı.Oyundan incelemeler ve oyunu nasıl indirebileceğiniz konusunda detaylı bilgi vermek istiyorum.Rockstar Games‘in geliştirdiği yeni oyun Grand Theft Auto V raflarda yerini aldı.Merakla beklenen pc sürümü şuan da oynanabilir durumda.

GTA 5 PC indir

Geçen sene PlayStation 3 ve Xbox 360 konsolları için çıkan GTA 5 sürümü ile daha iyi grafikler ve FPS oyun moduyla PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına geldi. 27 Ocak’ta da PC’ye çıkacak olan GTA oyunu merakla bekleniyor.

gtaoyna-com-trmeb-gta gta5_ymCHxtv5 CoverArt-GTAV

Gta 5 PC Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7 64bit
  • İşlemci: Intel i3/i5/i7 veya dört çekirdekli AMD FX Serisi
  • Bellek: 4 GB veya üzeri
  • Sabit Disk Boş Alan: 30 GB ? 35 GB
  • Ekran Kartı: Nvidia GTX 460 ve üzeri veya AMD HD 6800 ve üzeri (256 bit Ekran Kartı ) ? Shader Model 4.0 ve üzeri, DirectX 10 ve üzeri destekli
  • Ses Kartı: DirectX 9.0 Uyumlu ses kartı
  • DVD Sürücü

Gta 5 PC Ne Zaman Çıkacak?

Pc çıkış tarihi olarak GTA V 27 Ocak 2015 tarihi olarak belirlendi.

GTA 5 Rekordan rekora koşuyor

Rockstar Games’in Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya sürdüğü Grand Theft Auto 5 çok kısa sürede elde ettiği satış başarısıyla rekora koşuyor.17 Eylül 2013 tarihinde piyasaya sürülen GTA 5 büyük satış rakamlarına ulaşmayı başardı.Rockstar Games ürünü olan GTA 5 İngiltere‘de çıktığı ilk gün 1,57 milyon kopya satmayı başaran yapım gün sonunda tüm dünyada yaklaşık 800 milyon $ bir gelire ulaştı.

Rockstar Games‘i bir günde ufak bir servete kavuşturan GTA 5‘in satışları ikinci gününde de hız kesmedi.

gta-5-rekor

Rockstar Games den yapılan açıklama üç günün sonunda 1 milyar dolarlık bir gelire ulaştığını belirtti.Bunun bir rekor olduğunu belirten firma GTA 5 1 milyar dolarlık kazancı sadece 3 günde Take Two‘nun kasasına koymayı başardı.Hatırladığımız üzere GTA 4 ilk bir ayda 800 milyon $ seviyelerinde bir gelir sağlamıştı,GTA 5 üçüncü gününde sağladığı 1 milyon $ ile bakalım ne kadar öteye gidebilecek?

 

 

GTA 5’ten Yeni Resimler | GTA 5 İndir | GTA V Ne Zaman Çıkacak

17 Eylül 2013 tarihinde piyasaya çıkacak olan GTA 5 için yeni görseller karşımızda.PS3 ve Xbox 360 için geliştirilen Grand Theft Auto 5 için yeni görseller yayınlandı.Bu sene oyun severlerin güvenini iyice kazanan Rockstar Games,yeni görseller ile bu güveni iyice derinleştiriyor.

GTA 5 İndir

Gta V 17.09.2013 günü çıktıktan sonra bu sayfada GTA 5 indir linkine ulaşabileceksiniz.GTA maceralarla dolu bir oyun keyfi yaşattıracak.

GTA V

GTA 5 indir
GTA 5 indir
GTA V
GTA V
GTA 5
GTA 5

 

 

GTA 5 Oynanış Videosu | Gta V İndir | Gta 5 Çıkış Tarihi | Download

Merakla beklenen GTA 5 bugün oynanış videosu yayımlandı.GTA 5 Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2013 tarihinde tüm platformlarda yayınlanacağı bildirilen GTA 5 İndir, web sitemizde geniş bir yer verelim.

GTA 5

Rockstar Games,verdiği sözü tuttu ve merakla beklenen GTA 5‘in oynanış videosunu oyun severlerle paylaştı.Üst düzey grafiklere sahip olarak yeni çıkan oyun gerçekten çok heyecan verici, bisiklet yarışı, golf , tenis ve birçok yeni özelliği ile GTA hayranlarına ultra bir oyun sunuyor.PS3 ve Xbox 360 platformları için yayınlanacak olan oyunun PC platformuna gelip gelmeyeceği ise tam olarak bilinmiyor.GTA 5 Gameplay ile sizleri başbaşa bırakmak istiyorum.

gta-5-gameplay-oynanis-videosu

GTA V Çıkış Tarihi

Yukarıda da belirtiğimiz üzere 17 Eylül tarihinde Xbox ve PS3 platformlarına gelicek olan GTA PC için biraz daha geç bir tarihte çıkabilir.

GTA 5 İndir

Gta 5 yayınlanır yayınlanmaz buradaki sayfadan indirebileceksiniz.Gta 5 Download konusunda sürekli sitemizi takip etmeniz GTA 5 İndirme Linklerini almanız gereklidir.

GTA 5 İndir | Grand Theft Auto V Ne Zaman Çıkacak

GTA 5’e artık tarih yaklaşıyor.GTA 5 İndir konusunda sizlere destek olacak olan site bu adres! GTA 5 İndir (Grand Theft Auto V) oyunu serinin son oyunu olacak söylentileri dönüyor.Rockstar Games firmasından sonbaharda çıkarılması beklenen GTA 5 indir servisini aktif edeceğiz.

GTA 5 İndir

Google’ın arama sonuçlarında yaptığı ilginç bir döngü var.Çok ilginçtirki google www.google.com/?q=gta+5+indir şeklinde link ile GTA 5 İndir kelimesinde arama sonuçlarından tekrar arama sonuçlarına dönüyor ve böylece sürekli trafik sonsuz döngüye giriyor.

Fırsatların dolu olduğu bir GTA serisinin bizi bekleyeceğini umut edip beklemeye devam edelim.GTA 5 için bilgisayarınızında iyi olması gerekli.Eskisi gibi oyunlar basit ekran özellikleri ile gelmiyor.

GTA 5 özellikle çok kaliteli grafik kartları gerektiren bir oyun olacak.Bu oyun için daha önce GTA 5 Ne Zaman Çıkacak konusunu siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşmıştık.Şimdi ise oyunu nasıl edinebileceğiniz hakkında bilgi verelim istedim.

Grand Theft Auto V Ne Zaman Çıkacak

Kesin tarih verilen 17 Eylül 2013 tarihinde oyun severlerle buluşacak.Hangi platformlarda olacak sorunuda yanıtlayan GTA 5 işte şu cevabı veriyor.XBOX One ve PS4 içinde çıkacağını belirten Rockstar Games firması PC (Bilgisayar) için kış aylarında çıkacağınıda notlarına eklemeyi unutmuyor!

GTA 5 Red Dead Redemption
GTA 5 Red Dead Redemption

Paylaştığımız videoda GTA 5’e ait oyun içi görüntülerinin hepsini bir araya getirmiş geniş bir arşiv.Bu sayfayı takip edip! GTA 5 hakkında daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

 

GTA 5 Ne Zaman Çıkacak | Grand Theft Auto V Çıkış Tarihi

Grand Theft Auto 5 (GTA 5) ne zaman çıkacağı açıklandı.GTA 5 serinin son oyunu olarak bildiriliyor.Rockstar Games firması merakla beklenen oyunun bahar aylarında gelmesi beklenirken bu süreyi güz ayına ertelemesi oyuncuları birazda olsa kızdırdı.

Heyecanla beklenen GTA 5, ekran kartı ve RAM gibi ihtiyaçların devasa boyutlara ulaşacağı bir macera olacak.GTA 5’i XBOX 360 ve PlayStation 3 için pre-order (ön sipariş) verebilmek mümkün durumda. 59.9$ ücret ödeyerek yurtdışında GTA 5′i sipariş edebiliyorsunuz.

Grand Theft Auto 5 (GTA 5) Ne Zaman Çıkacak?

17 Eylül 2013 gibi piyasaya çıkacağı belirtilen GTA V herkesin merakında! Xbox One ve PS4 içinde çıkacağı belirtilen oyun PC için ise kış aylarında çıkacağı belirtildi.

GTA 5’te bizi bekleyen ilginç yenilikler

Oyun yapısında çeşitli değişikliklere giden Rockstar GAMES yeni oyundaki görevlerde 3 kişiden fazla karakteri oynatma yetkisine sahipsiniz ve her karakterle gelen ekstra özellikler sizi yönlendirir nitelikte olucağı belirtiliyor.

 

GTA 5 Resimleri
GTA 5 Resimleri

İlk başlarda her karakterde 9 adet birbirinden farklı özelliklerinolduğu belirtilen oyunda yeteneklerin gelişmesi de görevleri yaptıktan sonra daha da artacak.

Bu birbirinden farklı özelliklikteki karakterlerin bulunduğu oyunda her karakterin kendine has üstün özellikleri bulunuyor. Bu yeteneklerden Michael zamanı yavaşlatma,Trevor yüksek hasar verip az hasar alma ve Franklin de araç sürerken zamanı durdurabilme gibi ekstra özelliklere sahip.Oynanış konusunda da değişik özelliklere sahip örneğin karakterlerden Michael daha yavaş hareket ediyor.

Araçların rengini ,camlarını,tekerlekleri,jantları,ızgaralarını vs. değiştirebildiğiniz oyunda ekstra olarak araçların teknik ve mekanik özelliklerinde de geliştirmeler yapabileceksiniz.

Oyunda artık diğer canlılar da yer alacak.Yani denize girdiğinizde bir köpekbalığına ya da dağda vahşi bir hayvana rastlayabilirsiniz.Oyunda kullanacağınız iFruit isimli cep telefonu sayesinde fotoğraflar çekebiliyor ve çektiğiniz fotoları Rockstar Social Club’a yükleyerek sosyal paylaşımlarda bulunabiliyoruz.

Ve son olarak GTA 5 Sistem Gereksinimleri

  • Hard Disk’te en az 30-35 GB boş alan bulunması.
  • DirectX 10 üzerini destekleyen 256 Bit ekran kartları.
  • Windows 7 64 bit. Hemen herkes Windows 7 kullanır ama, 64 bit kullanıcı sayısının ne kadar fazla olduğu da tartışılır.64 Bit ile daha fazla oyun deneyimi sağlıyor Rockstar Games.
  • Intel i3-5 veya 7 işlemci seti, ki bu da yeni nesil bilgisayarları işaret ediyor.3.nesil teknoloji ile bu tür oyunlarda sorun yaşanmayacağına işaret ediyor.