E-Photoshop | Online Photoshop | e-photoshop.com

Online resim düzenleme aracı E-Photoshop olarak yeni aracımızı siz değerli kullanıcılarımız ile Online Photoshop imkanını sizlere sunuyorum.Yeni aracımız e-photoshop aracı çok kullanışlı ve hızlı bir yapı ile bugün Türkçe dil ile yayına aldım.

Birden fazla dil desteği ile çok yakında beta sürümden çıkacak olan E-Photoshop aracımız dünyada hızlıca online bir şekilde editör olarak kullanabileceğiniz, online resim düzenleme aracı kaliteli bir hal alıcak.

E-Photoshop

Elektronik Photoshop ismini verdiğimiz online photoshop editörü olan e-photoshop.com web sitesi üzerinden yayın yaptığımız aracı biraz tanıtalım.E-Photoshop aracı beta sürümü olarak bugün yayına açıldı.

e-photoshop üst menü
e-photoshop üst menü

Henüz beta sürümü olduğu için Dosya,Düzen,Nesne,Görünüm ile sadece basit ve kullanışlı olması için mobil arayüz desteği ile online photoshop için SVG editör tarzı bir online resim düzenleme aracımız aktif.

e-photoshop sol menü
e-photoshop sol menü

Birden fazla aracı ile farklı şekilde resimlerinizi düzenleyebileceğiniz e-photoshop aracı,hızlı bir arayüzü ile çok kullanışlı bir araç halinde hizmet veriyor.

sosyal-medya-sablonlariBirçok hazır şekil kütüphanesi ile sizlere ilginç şekiller sunduğumuz Sosyal Medya kaynaklarının logolarını paylaştığımız Şekil Kütüphanesinde sizlere değişik şekilleri kullanma olanağı sunuyoruz.

Tuval
Tuval

Hızlı tuval menüsü ile sağ tarafta renk,genişlik,yükseklik ve birçok düzenlemeyi bulabileceğiniz tuval bölümü e-photoshop ile daha keyifli bir hal alıyor.

Renk Çubuğu
Renk Çubuğu

Renk aracı ile farklı renkleri bir arada bulunduran online photoshop konusunda fırsatları bir araya getirdiğimiz renk çubuğu birden fazla rengi ortaya çıkarıyor.

Şimdi sizleri e-photoshop aracımız ile başbaşa bırakıyorum.

www.e-photoshop.com | Online Photoshop | E-Photoshop