Android 4.3 Sürümü Kullanılmaya Başlandı | Android 4.3 İndir

Andorid‘in yeni sürümü Android 4.3 sürümü kullanılmaya başlandı.Android 4.3 sürümü önümüzdeki hafta düzenlenecek Google etkinliğinde tanıtılacak.Android 4.3 sürümünün detayları sızdırıldı.Yeni sürümde bizleri ne bekliyor detaylar haberimizde.

Jelly Bean sürümü ile daha stabil hal alan Android şimdi Android 4.3 sürümü ile daha farklı boyutlara taşıyacak olan Android 4.3 sürümü ile sizlere tanıtım imkanı sunacak.Android 5.0 öncesi daha farklı şeyler ile karşımıza çıkan Google,bazı telefonlarının 5.0 güncellemesini almayacağı için 4.3 e biraz daha önem veriyor.

Android 4.3

LG Nexus 4 üzerinde görüntülenen Android 4.3 sürümü için  öne çıkan ilk yenilik; arama yapma ekranına eklenen T9 özelliği olarak görünüyor.T9 sayesinde arama yapmak istediğiniz numarayı tuşlamaya başladığınız zaman, rehberinizde bulunan kişileri telefon otomatik olarak saniyeler içinde sizlere gösterecek.

Android 4.3
Android 4.3

Yeni Özelliklerle dolu Android 4.3‘ü biraz daha anlatalım.Güncelleme ile gelecek HTC One ve Samsung Galaxy S4‘ün Google versiyonunda kullanılan kamera özelliği de Android 4.3 sürümü ile geleceği belirtildi.Artık tüm uygulamaların hücresel konumuzunu tespit etmesi için Wi-Fi özelliğinin aktif durumda olması gerekecek.Oyunlar için OpenGL ES 3.0 desteğinin sürüm 4.3 ile geliştirilerek daha fazla performans sunacağı söylentiler arasında.

Android 4.3 İndir

Yeni Android 4.3 İndir (Download) çok kısa bir süre sonra buradan indirelebilecek.Yeni Android 24 Temmuz Google etkinliğinde kullanıcılara sunulacak.Merakal bekliyoruz.