2016 indir.com Mobil Uygulama Yarışması

Geçen iki yılın ardından bu yıl 3.sünü düzenleyecek olan indir.com, ‘’ indir.com mobil uygulama yarışması 2016 ’’yarışma ile genç girişimcilerin rekabetçi bir ortamda hünerlerini sergilemelerini hedefliyor. Yarışmaya katılmak için 1 Ocak 2016 tarihinden sonra yayınlanan herhangi bir uygulama geliştiricisi olmak yeterli. ‘’indir.com mobil uygulama yarışması ‘’ bireysel başvuruların yanı sıra 3 kişiyi geçmemek şartı ile ekip çalışmalarının başvurularını da kabul ediyor.

2016’ da 2 YARIŞMA VE 2 ETKİNLİK DÜZENLENİYOR

Mobil teknolojiler alanında gençlerin daha çok teşvik edilmesi konusunda adımlar atan indir.com, birbirinden büyük ödüllerin yanında, gençlerin uygulamalarını daha geniş kitlelere duyurmasına olanak sağlıyor. Bu amaçla herkesin katılımına açık olan yarışmanın yanından indir.com sadece üniversite öğrencilerinin katılabildiği bir yeni yarışma daha organize ediyor.

Üniversiteler için indir.com Mobil Uygulama Yarışması katılım şartları için tıklayın

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İÇİN ‘’İNDİR.COM MOBİL UYGULAMA YARIŞMASI 2016’’ TAKVİMİ

Yarışma başlangıcı; 1 Ocak 2016

Son Başvuru; 30 Ağustos 2016

Halk Oylaması; 5 Eylül 2016

Jüri Değerlendirmesi; 10 Eylül 2016

Mobil Etkinlik; Ekim Ayı

 

Herkesin katılımına açık yarışma ise katılımcılar yaş sınırı olmaksızın ister bireysel ister ise 3 kişilik ekipler halinde katılabilecekler.

HERKESE AÇIK OLAN ‘’ İNDİR.COM MOBİL UYGULAMA YARIŞASI 2016 ‘’ TAKVİMİ

Bu yarışmamızda ise katılımcılar yaş sınırı olmaksızın ister bireysel ister ise 3 kişilik ekipler halinde katılabilecekler. Yarışma takvimi şöyle;

Yarışma başlangıç; 1 Ocak 2016

Son Başvuru; 28 Nisan 2016

Halk Oylaması; 30 Nisan 2016

Jüri Değerlendirmesi; 7 Mayıs 2016

Mobil Etkinlik; 14 Mayıs 2016

İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi’ nde 14 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenecek olan Mobil Etkinlik ile ödüller sahiplerine verilecektir.

 

Herkese açık olan indir.com Mobil Uygulama Yarışması şartları için tıklayın

KESİNLEŞEN ÖDÜLLER

Diğer ödüllerin ileri bir tarihte açıklanacağı yarışmada, kesinleşen ödüller aşağıdadır;

Birinciye; San Francisco’da düzenlenecek olan Silikon Vadisi’nde 1 hafta tatil, indir.com’ dan 5.000 TL değerinde reklam ve bukalemun.com’ dan 5.000 TL değerinde ASO hizmeti.

İkinciye; 1 hafta Antalya tatili ve indir.com’ dan 2.500 TL değerinde katılımcının geliştirdiği uygulamanın tanıtımı.

Üçüncüye; 3 gün Antalya tatili ve indir.com’ dan 1.000 TL değerinde katılımcının geliştirdiği uygulamanın tanıtımı.

ÜNİVERSİTELİLERE ÖZEL OLAN ÖDÜL

 

Sadece Üniversite öğrencileri için birincilik ödülüne ilave olarak mobil uygulama yarışması birincisine Silikon Vadisi tatilinin finansmanı olarak 5.000 TL nakit para ödülü verilecektir.

HERKESE AÇIK YARIŞAYA ÖZEL OLAN ÖDÜL

Herkese açık olan indir.com Mobil Uygulama Yarışması 2016’ da 1. olan yarışmacıya ek olarak CRM Medya’ dan 5.000 TL’ lik Google Adwords reklam hizmeti ödülü, 2. Olan yarışmacıya da ek olarak CRM Medya’ dan 2.500 TL’ lik Google Adwords reklam hizmeti ödülü verilecektir.

GEÇTİĞİMİZ 2015 YILI YARIŞMASINDA NELER YAŞANDI;

Jürinin değerlendirmeleri sonucunda birinci sırada ‘’ Lokum ‘’ isimli fizik tabanlı bulmaca oyunuyla Alper İSKENDER, ikinci sırada ‘’ Bando Radyo ‘’ adlı uygulama ile Serhat ERFİDAN, Sercan ERFİDAN ve Erdem KALLAVİ, üçüncü sırada ise ‘’ Ben Bilirim ‘’ isimli bilgi yarışması oyunu ile Samet GÜLTEKİN yer aldı.