Kategori: Cep Telefonu

Galaxy Note 3 | Galaxy Note 3 Fiyatı ve Özellikleri | Çıkış Tarihi

Samsung, Galaxy Note 3 serisiyle Android 4.3 işletim sistemiyle geliyor.DLNAsertifikası alan Note 3‘ün detaylarında gözüken Android 4.3 kullanacak.Wireless tarafındaki özellikleri de böylece belli olmuş oldu. WiFi a/ac/b/g/n bağlantılarını destekleyecek olan Note 3, N9005 / N900K ve N900 kod adlarındaki üç farklı sürüme sahip olacağı ortaya çıktı.

Galaxy Note 3

Samsung’un yeni telefon tablet karışımı Galaxy Note 3‘ü için bilgiler sızdırıldı.Samsung’un yeni amirali geliyor.Galaxy Note 2‘den sonra Note 3 sesleri çıkmaya başladı.

Galaxy Note 3

Galaxy Note 3 Özellikleri

N9005 tabanlı cihazda Qualcomm‘un 2.3 GHz hızında çalışacak ve 4 adet Krait 400 çekirdeğinden güç alacak Snapdragon 800 işlemciye sahip olacak Galaxy Note 3 N9005 serisi Adreno 330 grafik işlemcisi ile gücüne güç katacak.

ARM‘ın Mali-T628 MP6 grafik işlemcisine yer verilecek olan Galaxy Note 3 (n900)‘ün diğer versiyonu ile farklılık sadece işlemci ve grafik işlemci tarafında olacak.

Ekranı incelen Note 3’te ekranda büyümeye gidilmeyecek.ncelen kenarlarla beraber Galaxy Note 2 ile benzer genişliğe sahip olacak olan Note 3‘te, 5.68 (5.7) inç büyüklüğünde Super AMOLED Full HD ekran kullanılıyor olacak.

Ve en önemli özellik olan 3 GB Ram ile kullanıcılarla buluşacak olan Galaxy Note 3,her iki işlemcili versiyonda da LPDDR3 tipinde 3 GB’lık RAM kullanan Samsung, karşımıza yine 3 farklı dahili (16 / 32 / 64 GB ) hafıza ve microSD kart desteğiyle çıkacak.

3200 mAh bataryası ve Samsung‘un 8mm kalınlığı ile yeni nesil ince platformu üzerine kurulan Galaxy Note 3, yine S-Pen başta olmak üzere kendine ait özellikleriyle yine kullanıcılara akıllı cihaz olduğunu ispat edecek.

Galaxy Note 3 Fiyatı

Şuanda belirsiz olan Galaxy Note 3 fiyatı kesinleşince bu sayfada yerini alacak.

Galaxy Note 3 Çıkış Tarihi

4 Eylül‘de Berlin’de düzenlenen IFA 2013 fuarıyla beraber düzenlenecek Unpacked 2 etkinliğinde tanıtılacak olan Galaxy Note 3 için meraklı bekleyiş devam ediyor.

Mustafa Özcan

Paylaş
Tarih:
Mustafa Özcan
Etiketler: Galaxy Note 3 ÇıkışGalaxy Note 3 Çıkış TarihiGalaxy Note 3 FiyatıGalaxy Note 3 Ne ZamanGalaxy Note 3 Ne Zaman ÇıkacakGalaxy Note 3 ÖzellikleriNote 3samsung galaxy note 3samsung galaxy note 3 androidsamsung galaxy note 3 android sürümüsamsung galaxy note 3 android sürümü nesamsung galaxy note 3 avea internet ayarlarısamsung galaxy note 3 ekran özelliklerisamsung galaxy note 3 en ucuzsamsung galaxy note 3 en ucuz nerden alınırsamsung galaxy note 3 en uygun fiyatasamsung galaxy note 3 fiyatsamsung galaxy note 3 fiyatısamsung galaxy note 3 fiyati ve ozelliklerisamsung galaxy note 3 fiyatlarısamsung galaxy note 3 geliyorsamsung galaxy note 3 hangi android sürümü kullanıyorsamsung galaxy note 3 hatspot ayarlarısamsung galaxy note 3 hotspot açmasamsung galaxy note 3 hotspot ayarlarısamsung galaxy note 3 hotspot kurulumusamsung galaxy note 3 hotspot nasıl kullanılırsamsung galaxy note 3 internet ayarlarısamsung galaxy note 3 kamera özelliklerisamsung galaxy note 3 kies ile sürüm güncellemesamsung galaxy note 3 ne zaman çıkacaksamsung galaxy note 3 nerden alınırsamsung galaxy note 3 özelliklerisamsung galaxy note 3 play store bağlantı hatasısamsung galaxy note 3 ses ayarlarısamsung galaxy note 3 sürüm güncellemesamsung galaxy note 3 sürüm güncelleme eklentisisamsung galaxy note 3 sürüm güncelleme indirsamsung galaxy note 3 sürüm güncelleme programısamsung galaxy note 3 sürüm güncelleme yazılımısamsung galaxy note 3 sürüm yüksletmesamsung galaxy note 3 turkcell internet ayarlarısamsung galaxy note 3 vodafone internet ayarlarısamsung galaxy note 3 whatsappsamsung galaxy note 3 whatsapp ayarlarısamsung galaxy note 3 whatsapp bağlantı hatasısamsung galaxy note 3 whatsapp indirsamsung galaxy note 3 whatsapp kursamsung galaxy note 3 whatsapp kurulum hatasısamsung galaxy note 3 whatsapp kurulum sorunusamsung galaxy note 3 whatsapp kurulumu

Son Yazılar

DNS Ayarları | Yeni DNS 2024-2025 Adresleri | Yasaklı Sitelere Giriş

Yasaklı sitelere girişte sorun mu yaşıyorsunuz? Hemen dns 2024 ayarlarınızı yapın! Bildiğimiz üzere ülkemizde ihlaller…

6 ay önce

Tercüme Bürosu Nasıl Açılır?

Tercüme bürosu, tercüme hizmeti alınmak istenen çeviri siparişleri ile tercümanlar arasında köprü görevi görmektedir. Akademik…

5 yıl önce

EaseUS ile Silinen Hiçbir Veriniz Sonsuza Kadar Silinmez

Aktif bir bilgisayar kullanıcısının istemeden de olsa başına gelebilecek durumlardan birisi; önemli dosyaların sonsuza dek…

5 yıl önce

Yasaklı Sitelere Giriş DNS Ayarı 2019

Yasaklı Sitelere Giriş DNS Ayarı 2019  Engelleme yapılmış, erişimi yasaklı olan sitelere giriş nasıl yapılır?…

5 yıl önce

Android Telefon İçin Ücretsiz Müzik İndirme Programı

Android işletim sistemine sahip bir telefonunuz varsa şarkı evreni uygulamasına kesinlikle sahip olmasınız. Telefondan müzik…

6 yıl önce

HTMLPen.com – Online Dreamweaver Alternative

I recently discovered this great online tool HTMLPen.com and I've been using it for a…

6 yıl önce