Galaxy S4 – Android 4.3 Ne Zaman Çıkacak | Android 4.3 İndir Download

Galaxy S4 için merakla beklenen güncelleme Android 4.3 sürümü;geçen hafta duyurduğu Galaxy S4 Google Edition ile birlikte göründü.LTE destekleyen ülkelerde satışa sunduğu Snapdragon 600 işlemcisini kullanan Galaxy S4 GT-I9505 Android 4.3 sürümü Galaxy S4 Google Edition deneyim ile bir daha farklı gözler önüne serildi.

Google tasarımında saf Android sürümü olarak tanımlanan Android 4.3 sürümü indir.S4 Google Edition sürümünde görünmesine ilginç bakılan Galaxy S4 Android 4.3 ile son sürümü indirmiş olacaksınız.

Android 4.3

Yazılım üzerinde hiç bir optimizasyon ve özelleştirme bulunmadığını ve stabil çalıştığı söylenen, yüklenip, kullanılabilecek seviyede kullancılara hizmet verecek Android 4.3 sürümü indir.

android-4-3-indir-guncellemesi-indir-downloadGoogle Nexus 7 tanıtımında büyük ihtimalle Android 4.3 sürümünüde tanıtacak.Yeni sürüm telefonlarında hemen Android’in yeni güncellemesini alacağını tahmin ediyorum.

Not: Standart SuperNexus ROM‘u kuruyormuş gibi Android 4.3 sürümü kurabilirsiniz ancak dikkat etmeniz gereken konu telefonun garantiden çıkması. Ayrıca bu sürüm yalnızca Snapdragon 600 işlemcili modellerde çalışabiliyor. Exynos 5 Octa işlemcilli S4 kullanıcılarının şimdilik bu ROM‘u yükleme fikrinden vazgeçmeniz gerekiyor.