Finalin adı: Borussia Dortmund – Bayern Münih

İşte iki Alman takımı finalin ismini belirledi. Borussia Dortmund – Bayern Münih karşılaşmanın adı.Finalde karşılaşacak olan bu iki Alman takımınıda tebrik ediyorum.Bugün Bayern Münih t-shirtü giydim.Bayern,Barcelona karşısında aldığı 3-0 lık galibiyetle adını final’e yazdırdı.

Barcelona 0 Bayern Münih 3 Maç Özeti:

90′ Karşılaşma sona eriyor. Maçın sonucu ; Barcelona: 0 – Bayern Münih: 3

90′ Barcelona takımından Daniel Alves sağ kanatta rakip yarı alanın ortalarında taç çizgisine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

90′ Barcelona takımında Adriano Correia faul yapıyor.

90′ Rakip ceza sahası önünde Mario Mandzukic için ofsayt bayrağı kalkıyor.

90′ Barcelona takımında, orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Martin Montoya.

90′ Martin Montoya, Arjen Robben tarafından faulle durduruluyor.

79′ Gerard Pique, Franck Ribery tarafından faulle durduruluyor. Barcelona, ceza sahasının çaprazından serbest vuruş kullanacak.

79′ Bayern Münih takımının korner bayrağına yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Arjen Robben geçiyor.

78′ SARI KART Barcelona takımında Gerard Pique hakem Damir Skomina tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

78′ Thomas Müller, Gerard Pique tarafından faulle durdurulduğu için Bayern Münih korner bayrağına yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

78′ Barcelona, David Villa ile yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden serbest vuruş kullanacak.

78′ David Villa, Daniel Van Buyten tarafından faulle durduruluyor. Barcelona, yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafeden serbest vuruş kullanacak.

77′ OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ Bayern Münih takımında oyuncu değişikliği; Philipp Lahm oyundan çıkarken Rafinha oyuna giren isim.

76′ Golün asistini yapan isim Franck Ribery.

76′ GOOOLL!! Thomas Müller topu ağlara gönderiyor!

55′ OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ Barcelona takımında oyuncu değişikliği; Xavi oyundan çıkarken Alexis Sanchez oyuna giren isim.

55′ Arjen Robben altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

54′ Bayern Münih takımının orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazandığı serbest vuruş için topun başına Arjen Robben geçiyor.

54′ Thomas Müller, Andres Iniesta tarafından faulle durduruluyor. Bayern Münih, orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinden serbest vuruş kullanacak.

53′ Bayern Münih, Arjen Robben ile yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.

53′ Mario Mandzukic, Gerard Pique tarafından faulle durduruluyor. Bayern Münih, yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.

52′ David Villa, rakip ceza sahasına girmeden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.

51′ David Villa rakip ceza sahasına girmeden şansını deniyor ancak savunmaya çarpan top tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.

49′ GOOOLL!! Arjen Robben, Bayern Münih adına topu ağlara gönderen isim. Şimdi durum 0-1

48′ Bayern Münih takımından Arjen Robben sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

48′ Korner bayrağına yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Bayern Münih adına Arjen Robben kullanacak.

48′ Barcelona takımında Alex Song faul yapıyor. Korner bayrağına yakın bir noktada faul yapılan oyuncu Bastian Schweinsteiger.

45′ Hakem müsabakanın ilk yarısını bitiriyor

45′ SARI KART Barcelona takımında Daniel Alves hakem Damir Skomina tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

45′ Orta saha çizgisine yakın bir noktada Daniel Alves, Bastian Schweinsteiger tarafından faule maruz kalıyor.

45′ Barcelona takımından Adriano Correia sol kanatta ceza sahası yan çizgisinden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

44′ Bayern Münih takımının orta saha çizgisine yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Bastian Schweinsteiger geçiyor.

13′ Adriano Correia rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şansını deniyor ancak top savunmadan geri geliyor.

13′ Xavi ile Barcelona takımı köşe vuruşu kullanacak.

10′ Marc Bartra ceza sahası içinde sol çaprazdan şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

10′ Barcelona takımının taç çizgisine yakın bir noktadan kazandığı serbest vuruş için topun başına Xavi geçiyor.

10′ Hakem , Arjen Robben tarafından taç çizgisine yakın bir yerde topa elle müdahale edildiğini işaret ediyor.

9′ Bayern Münih takımında, sağ kanatta rakip yarı alanın ortalarında kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Bastian Schweinsteiger.

8′ Franck Ribery, Daniel Alves tarafından faulle durduruluyor. Bayern Münih, yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.

8′ Philipp Lahm, rakip ceza sahasına girmeden vuruşunu yapıyor, savunma araya girerek tehlikeyi önlüyor.

7′ Barcelona takımında, taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Gerard Pique.

7′ Pedro Rodriguez, Philipp Lahm tarafından faulle durduruluyor. Barcelona, taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

5′ Barcelona takımından Daniel Alves sağ kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

3′ Yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden kazanılan serbest vuruşu Barcelona adına Xavi kullanacak.

3′ Daniel Alves, Franck Ribery tarafından faulle durduruluyor. Barcelona, yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafeden serbest vuruş kullanacak.

3′ Bayern Münih takımının taç çizgisine yakın bir noktadan kazandığı serbest vuruş için topun başına Philipp Lahm geçiyor.

3′ Adriano Correia – Arjen Robben mücadelesinde hakem, taç çizgisine yakın bir noktada Bayern Münih lehine faul kararı veriyor.