Ares İndir

Dosya ve müzik paylaşım sitesi olan Ares uygulaması ile artık aradığınız müzikler anında bilgisayarınızda. Ares’i ücretsiz olarak indirebilirsinz. Müzik, Video Resim, ve döküman paylaşım programıdır.Bu program ile kolayca arama yaparak istediğiniz müziğe saniyeler içinde ulaşabilirsiniz.

Ares İndir

Ares ile dosyaları indirdiğiniz gibi en sevdiğiniz müzik,resim,video vb. dosyaları çok kolay bir şekilde arkadaşlarınızla paylaşabilirisiniz. Bu sayede artık yalnız olmadan müzik dinleyebilir,resimlerinizi ortak paylaşabilirsiniz.

Ares’in özellikleri

Hızlı İndirme özelliği: Ares otomatik olarak birçok kullanıcıya ait kaynakları bularak indirme hızınızı artırır. Güvenlik duvarları arkasında çalışarak yapılandırmaya gerek duymaz.

Ses-Video Oynatıcı özelliği: Ares’te henüz indirme işlemi devam ederken dosyaları önizleme özelliği, çalma listesi oluşturabilir ve bu listeyi düzenleyebilirsiniz. Internet radyosu da desteklenmektedir.

Sohbet Odaları özelliği: Ares’te kendi chat odanızı oluşturabilir, diğer kanallara girebilirsiniz. Bunları dosyalarınız inerken yapabilirsiniz.

Güçlü Kitaplık Yöneticisi özelliği: Ares’te paylaştığınız dosyalar kitaplık bölümünde kategoriler halinde düzenlenir. Bu kategorilemeye göre dosyaları sıralayabilir, paylaşım ayarlarını değiştirebilirsiniz. Hızlı arama özelliği sayesinde yazdığınız anahtar kelime kolayca bulunur.

Açık Kod Kaynak özelliği: Ares %100 ücretsiz bir yazılımdır. Kaynak kodları serbest bırakılmıştır. Kodlama biliyorsanız programı kendinize göre değiştirebilir, eklemeler yapabilirsiniz.

Program indir