Nokia Lumia 925 Genel Bakış: Fiyatı | Özellikleri

Nokia Lumia 925: Nokia’nın üst seviye yeni akıllı telefonu Windows Phone işletim sistemi ile yenilenme sürecine başlayan Nokia tarafından tanıtıldı.Nokia pazardaki payını eskisi gibi yakalamaya çalışmak için farklı stratejiler deniyor.

Şirketin uzun zamandan beri çıkması beklenen yeni amiral gemisi olarak piyasaya sürülecek akıllı telefonu bugün yapılan toplantıda sunuldu. Nokia Lumia 925 adındaki yeni üst seviye akıllı telefon, özellikleri ve tasarım bakımından dikkat çekiyor.Nokia farklı bir atak yaparak Apple ve Samsung’un pazardaki payını bir nebzede olsun sarsmak istiyor.

Windows Phone’lara özel fotoğraf uygulaması Nokia Lumia 925 ile birlikte tanıtıldı

Cihazın en dikkat çekici özelliklerinden biride fotoğraf ekipmanı ve yazılımı bulunması. Cihazda bulunan 8.7 megapiksellik kameranın yanı sıra Hipstamatik Oggl ile fotoğraf bazlı sosyal ağ uygulaması dikkat çeken özellikler arasında. Facebook, Twitter ve Pinterest ile uyumlu olarak çalışan Oggl’da birçok farklı filtre bulunuyor. İsteyen kullanıcılar farklı fotoğraf filtreleri de satın alabiliyor. Uygulamanın şu anda yayında olmadığını belirtelim.

lumia-925
Cihazın fiyatıysa ise Avrupa’da 469 euro olarak belirlenmiş. Bu ay içinde pazara sunulacak cihazın Türkiye’de piyasaay çıkış tarihi ve fiyatı henüz açıklanmış değil. Ama tahminlerimize göre Haziran ayında Türkiye pazarında görebileceğimizide eklemek isterim.