Milli Piyango Yılbaşı 2015 Sonuçları

Malum yılbaşı gecesi bugün Milli Piyango Yılbaşı 2015 Sonuçları büyük bir heyecanla merak ediliyor.Sizlerinde Milli Piyango Sonuçlarına anında Tam Listeye ulaşabileceğiniz ve sonuçları görebileceğiniz sayfa olan www.mustafaozcan.info’ya bekliyoruz. Milli Piyango Sonuçları ile sizlere anında 1 Ocak 2015 sonuçlarını bu sayfada bulabilirsiniz.

Milli Piyango 2015 Sonuçları

Milli Piyango Genel Müdürlüğünce düzenlenen, “2015 Yılbaşı Özel Çekilişi” programı sabah saatlerinde başladı. Milli Eğitim Bakanlığı Şura Salonu’nda yapılan gündüz bölümü çekilişlerinde amorti ikramiyeleri hariç olmak üzere 1 milyon liranın altında ikramiye kazanan numaralar belirleniyor ve heyecan akşama doğru gitgide artıyor.

Milli Piyango’nun yılbaşı özel  sonuçlarına göre 50 milyon liralık büyük ikramiye ile diğer ikramiyeler bugün sahiplerinin olacak. Büyük ikramiyeye vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, 2015 yılbaşı özel  çekilişi için bastırılan 500 milyon liralık biletin yüzde 93’ü tükendi.

Milli Piyango Çekiliş Sonuçları

 Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünden aldığı  bilgiye göre, yılbaşı özel çekilişi bugün saat 13.00’te önce küçük ikramiyeler  için dönmeye başladı. Milli eğitim Bakanlığı (MEB) Şura Salonu’nda yapılacak  bu çekilişler saat 19.00’a kadar sürecek. Özel çekilişte, 50 milyon liralık büyük  ikramiye, satılan bilete çıkana kadar çekilişe devam edileceği belirlendi.   Saat 20.00’den itibaren basın mensupları da MEB Şura Salonundaki  çekilişlere katılarak ses ve görüntü alabilecek.
Yılbaşı özel çekiliş biletlerinin tümünün satılması halinde vatandaşa  286 milyon 150 bin lira ikramiye dağıtılacak. Bunun 50 milyon lirası büyük  ikramiye olarak verilecek. Özel çekilişin diğer büyük ikramiyeleri de 1 adet 5  milyon, 1 adet 3 milyon, 1 adet 2 milyon, 1 adet 1 milyon, 5 adet de 500 bin lira  olacak.
 Bunların yanısıra, 1 milyon lira ve üzerindeki ikramiyeler ile amorti çekilişleri ise saat 20.00‘den itibaren Milli Eğitim Bakanlığı Şura Salonu’nda gerçekleştirilecek. İsteyen basın-yayın organları, çekilişlerin akşam yapılacak bölümünde salondan ses ve görüntü alabilecek, canlı yayın yapabilecek.