Xperia Z için Android 4.3 Ne Zaman Çıkacak?

Sony’nin amiral gemisi Xperia Z Android 4.3’ü merakla bekleyen kullanıcılar için Kasım ayında çıkacağının sızıntıları internette dolaşmaya başladı.Xperia Z 4.3 Android sürümüne sahip olacağı son viraja yaklaşırken Snapdragon S4 Pro işlemcisinde yer alan Adreno 320 GPU‘sunun desteklediği OpenGL ES 3.0‘ı, Android 4.3 güncellemesiyle beraber kullanılabilir kılacak olan Xperia Z, pek çok performans iyileştirmesine de sahip olacak.

Xperia Z Android 4.3

Yeni Androd versiyonu Android 4.4 Kitkat sürümünün çıktığı söylentileri dolaşırken Android 4.3 sürümü Android’in en son yayınlanan sürümü.En son sürüm için merakla bekleyen kullanıcıları Kasım ayında güldürecek olan Google geliştirmelerde son aşamaya gelmiş durumda.

Ülkemize Kasım sonuna kadar gelmesi beklenen Android 4.3 Jelly Beangüncellemesi, en geç Aralık ayının ilk haftası gibi pek çok kullanıcının telefonundaki yerini almış olacak.

Sony’nin, önümüzdeki günlerde 2013 model olan ve Android 4.2 güncellemesi almayan telefonlarını da doğrudan Android 4.3‘e güncellemesi beklenen bir diğer haber.