Whatsapp Web

Whatsapp bir yenilik ile daha karşımızda ilk masaüstü uygulaması olan Whatsapp Web bugün yayınladı. Şirketin blogunda haber ile duyurulan yenilik, Android, Blackberry ve Windows kullanıcılarının WhatsApp Web uygulaması ile Whatsapp mesajlaşmalarını web ve mobil arasında kesintisiz olarak sürdürmesini saülayacağını belirtti.

iOS kullanıcıları için bu durum Apple kısıtlamaları ile şuan için uygun değil.Yapılan güncelleme ile belki ilerleyen günlerde Whatsapp Web onlar içinde kullanılabilir olacak.

Whatsapp Web Nasıl Kurulur? | Nasıl Çalışır?

Yalnızca Google Chrome web tarayıcısı desteği olan Whatsapp Web‘i kullanmak için https://web.whatsapp.com/ adresine giriş yapıp daha sonra ekranda karşınıza çıkan kodu telefonunuzun Whatsapp uygulamasından Menü / Whatsapp Web kısmına okutmanız ile webden kullanıma olanak sağlayabilirsiniz.

Whatsapp bu uygulamadan faydalanmak isteyen kullanıcıların Whatsapp‘ın en son sürümüne güncellemeleri gerektiğini belirtti.

 

SEO Hizmeti

Küresel dünya pazarında artık iktisâdî anlam, tümüyle internet piyasasına kaymış bulunmaktadır. Bu noktada bugüne kadar yapılmış olan birçok panel, yayın ya da konferans bulunmaktadır. Tüm bunların ortak noktası ise, internetin önemli bir pazar hâline gelmesidir. Oysaki internet pazarından yararlanmak, herkes için mümkün olamamaktadır. Çünkü internet, uzman görüşlerine göre sistematik birçok teknikten mürekkep durumdadır. Dolayısıyla da e-ticaret yayıncılığının yapılması, aynı zamanda online dünyadaki diğer bireylere ulaşabilme yöntemlerini de kapsamalıdır. Ne yazık ki çoğu internet sitesi sahibi bunu göz ardı etmekte ve bu gerçeği uygulamayı reddetmektedir. Bundan dolayı da internet dünyasında başarıya sahip olamamaktadır. Oysa bu ortamdaki başarının sırrı, tamamen SEO’da gizlidir.

Kurumsal Seo Danışmanlığı

SEO hizmeti, bilindiği gibi Web 2.0 teknolojilerinin çıkmaya başladığı devirlerde önem kazanmış ve böylece tüm dünyanın bildiği bir kavram hâline gelmiştir. Ancak bugüne kadar yapılmış olan SEO hizmetleri, bir noktada eksik kalmış ya da bütünleyici unsuru tam olarak kavrayamamıştır. Buna rağmen verilecek olan SEO hizmeti, o siteyi çok kısa sürede kalıcı başarılara da gark edebilmektedir. Esasen sistematik bir çalışma gerektiren bu uygulamalar, piyasadaki birçok kişi tarafından yapılmaya çalışılmaktadır. Ancak yeterince başarının gelip gelmediği de, bir tartışma konusudur. Bu noktada sizler için SEO hizmetleri anlamında önerebileceğimiz en uygun kurumsal imajı sunmak istiyoruz.

Bilmekteyiz ki başarı, bireyler için çok çalışmanın yanı sıra, uygun bir iş partneri ile de sistemli yöntemlerin uygulanmasından geçmektedir. İşte bu nedenle yapılması gereken Kurumsal SEO çalışmaları, http://furkangokcol.com/kurumsal-seo-danismanligi bu adresten detaylı olarak incelenebilmektedir. Kurumsal imajın incelenmesini, yapılacak olan çalışmaların salahiyeti açısından oldukça yararlı görmekteyiz. Çünkü her şeyin incelenmesi, başarımızın da temel prensipleri arasında yer almaktadır.