Linux VPS, VDS, WordPress Hosting Hizmetleri için Netiyi.Com

İnternet sitesi açacağınız zaman ya da oyun sunucuları veya herhangi bir yazılımı çalıştırmak için sunucu ihtiyacınız ortaya çıktığı zaman muhtemelen kiralık sunucu kavramını birçok hosting firmasının paket seçeneklerinin arasında sıklıkla göreceksiniz. Peki, bir web hosting veya WordPress hosting ile karşılaştırdığımızda bir sunucu kiralamak neden sizi daha avantajlı konuma sokar bir bakalım. Eğer web sitenizin boyutu çok yüksekse hem depolama alanının yetersiz gelmesi hem de çok yüksek trafik alıyor olması nedeniyle belli bir süre sonra bu siteyi artık yalnızca bir hosting içerisinde barındıramaz hale gelirsiniz. Böyle bir durumda yapmanız gereken en temel şey bir Linux VDS veya VPS seçeneğine sahip olmaktır.
Peki, bu seçeneklere sahip olmanın kullanıcılarına bir Linux reseller veya diğer paketler ile karşılaştırıldığında ne gibi avantajları vardır? Bildiğiniz gibi aslında reseller paketleri veya hosting paketlerinin tamamı sunucunun içerisinden size kullanılması için verilmiş olan ve belli başlı özelliklere sahip olan alandır. Yani burada asıl kontrol sahibi olan siz değil yine sistemdir. Siz, sadece sistemden size sağlanmış olan izinler dahilinde kullanımda bulunabilirsiniz.
Bu nedenle kullanıcıların büyük bir kısmı özel projelerinde kullanmak üzere veya çok yüksek ihtiyaçlara sahip olan sistemlerinde kullanmak üzere kiralık sunucu seçeneklerine yönelirler. Eğer başlangıç aşamasında bir web projeniz varsa ve bu kadar yüksek gereksinimlere henüz başlangıç aşamasında ihtiyaç duymuyorsa o halde bu web sitesine gidip de bir sunucu kiralamak size çok büyük avantajlar sağlamayacaktır. Ancak her büyüyen ve gelişen site veya web projesi için ileride mutlaka kiralık sunucu seçeneklerinden herhangi birisine sahip olma gereksinimi meydana gelecektir. Bunun ne zaman olacağını ise artık web hosting içerisinde limitlerinizin yetmemeye başladığı an anlamaya başlayacaksınız.

Kurumsal Bilgilerimiz;

Şirket Ünvanı : Netiyi Telekomünikasyon İnt. Bil. Hiz. Tic. San. Ltd. Şti.
Vergi Dairesi : Amasya VD.
Vergi Numarası : 6310670269

İletişim Bilgilerimiz;

Firma Adresi: Ellibeşevler Mahallesi Yeğenzade Sokak No:9 Daire:16 Merkez/AMASYA
E-Posta : [email protected]
Web Site : https://www.netiyi.com
Telefon : 0850 455 12 94 pbx