iOS 8 Indir | iOS 8 Nasıl Yüklenir? | iOS 8 Download

iOS 8, iOS 8 indir, iOS 8 güncellemesi, iOS 8 ne zaman çıkacak , iOS 8 nasıl yüklenir, iOS 8 kurulumu , iOS 8 developer, iOS 8 beta , iOS 8 beta indir, iOS 8 download , iOS 8 free download, iOS 8 ücretsiz indir, iOS 8 nasıl güncellenir, iOS 8 iphone 4 ,iOS 8 iphone 5 , iOS 8 iphone 4s , iOS 8 iphone 3g , iOS 8 hangi sürümlere gelecek, iOS 8 sürümleri, iOS 8 desteklediği iphone modelleri, iOS 8 iphone 5s , iOS 8 5s update, iOS 8 update, iOS 8 türkçe, iOS 8 kullanım klavuzu, iOS 8 tarihi Bugün büyük gün ve Apple kullanıcıları iOS 8 sürümü ile tanışmak için sadece saatler kaldı. iOS 8 indirmek için TSİ 20:00’da Apple lansmanında hep birlikte heyecanla bekleyeceğimiz yeni iOS sürümünü ve iPhone 6’yı tanıtacakları gecede heyecanlar dorukta olacak.

iOS 8 indir

iOS’ın yeni sürümü olarak bugün kullanıcılar ile buluşacak olan yeni işletim sistemi iOS 8 için sadece saatler kaldı.Yeni iOS sürümünde bizleri neler bekleyecek kısaca gözatalım.

iOS 8 ile birlikte telefonumuz tansiyonumuzu ölçecek, kilo kontrolümüzü yapacak, hastalık geçmişimizi tek dokunuşta ekrana yansıtacak. iOS 8, sağlığın olduğu her yerde olacak

Kaç saat uyudun? iOS 8’in bir özelliği olarak kişinin uyku kontrolünü yapacak olması heyecanla beklenenler arasında. HealtKit uygulaması ile birlikte günlük kaç saat uyuduğunuzu ve fazla ya da az uyuduğunuzu size bildirecek olan iOS 8 farklı farklı özellikleri ile merak üstüne merak katıyor.Apple’ın Mayo Clinic işbirliğiyle geliştirdiği HealthKit, ile tutulan istatistikler, Nike’ın fitness bilekliği Nike Fuelband ile senkronize edilebilecek olması iOS 8’in heyecanını yükseltiyor. Mevcut iPhone 5S’te bulunan A7 işlemcide dahili olarak bulunan hareket sensörü, başka bir aygıta gerek duymadan kullanıcıların adımölçer benzeri temel fitness aktivitelerini takip edebileceğimiz, HealthKit ile sunulanacak olan uyku analizi ve sıvı-su tüketim ihtiyacı gibi birçok sağlık ölçümlerinin nasıl yapılacağı konusuna ise henüz açıklık getirilmedi.

Akıllı ev teknolojisiyle iOS 8

Akıllı ev teknolojisi iOS 8, geleceği de düşünerek akıllı ev eknolojisine yüzde yüz uyumlu bir şekilde hayatımıza girmeye hazırlanıyor. Telefondan perdeleri açabilecek, ışıkları söndürüp yakabileceksiniz.