Fenerbahçe Transfer Haberleri | Fenerbahçe Transfer Listesi 2013

Bugün Fenerbahçe transfer haberleri konusunda tek bir konuda sizlere Fenerbahçe‘nin alacağı isimleri paylaşmak istedim.Fenerbahçe yeni sezonda hangi futbolcuları alacak taraftarların merakla beklediği Fenerbahçe transferleri ile ilgili gündemde olan futbolcuları paylaşalım.

Fenerbahçe Transfer Haberleri

Bugün gelen bir açıklamada Bayer Leverkusen Başkanı Wolfgang Holzhäuser‘dan geldi.Fenerbahçe cephesinden Michal Kadlec için teklif aldıklarını söyleyen Holzhäuser,Fenerbahçe’nin Kadlec’e özel bir ilgisi var onun için teklif aldık,kısa süre içinde değerlendireceğiz dedi. Oscar Cardozo isminin gündeme gelmişti.Onunla ilgili bir yazı paylaşmıştım geçen günlerde kesin transferi için gündemde yer alan Oscar Cardozo Fenerbahçe için imzaya geliyor haberleri dönsede,Benfica, internet sitesinden şu açıklamayı yaptı: “Oscar Cardozo hala Benfica’nın oyuncusudur. Paraguaylı futbolcunun transferi için hiçbir kulüple görüşülmemektedir.” denildi. Bir diğer transfer haberide Spartak Moskova ile 2016’ya kadar sözleşmesi bulunan Emmanuel Emenike‘den Fenerbahçe‘ye dönme gündemde.Sakatlığının geçtiğini belirten Emenike bonservimde anlaşma sağlansın ben imza atmaya razıyım dedi.

Fenerbahçe Transfer Listesi 2013

Michal Kadlec, defans mevkiinde oynayan Çek millî futbolcu. Bundesliga kulübü Bayer Leverkusen’de forma giyen oyuncunun babası Miroslav Kadlec de Çekoslovakya Millî Futbol Takımı ve Çek Cumhuriyeti Millî Futbol Takımı’nda oynamış bir futbolcudur.
Óscar René Cardozo Paraguaylı futbolcu.Şu an SL Benfica takımında Santrafor mevkiğinde oynamaktadır.2009-2010 sezonunda UEFA Avrupa Ligi’nin ve 2009-2010 ve 2011-2012’de Portekiz Ligi’nin gol kralı olmuştur.
Emmanuel Emenike, Nijeryalı futbolcu. Spartak Moskova’da forma giymektedir.