Kaldığı yerden devam

Malum sene sonu yaklaşıyor, koca bir dolu sene bitmek için artık sayılı günler kaldı.Acısıyla tatlısıyla bir koca seneyi bitirmeye hazırlandığımız şu son günlerde hayatımda birçok değişikliğin olduğu 2013 yılına veda vakti için günleri sayıyorum.Dolu dolu birçok şeyi öğreten 2013  yılı için çeyreklik döneme ayırırsak ilk üç çeyrek dönemi gerçekten çok iyi geçti.Bu sürede yeni yeni şeyler öğrenip zor geçen günlerde üzülmeyi, mutlu geçen günlerde sevilmeyi ve her geçen gün daha çok umutla yaşama bağlanmayı bildim.

Son çeyrek dediğim hayatta bu yaşıma kadar en büyük kazanımlarımı bu dönemde yaşadığım ve bu zorlu sürecinden altından zafer ile kalktığımı bildirmeden geçemeyeceğim.Evet biliyorum hep yükselişin olduğu bir yaşam hiç kimsenin olmamıştır, ancak hayatta düşüp kalkmadan bir şeylerin değerini daha iyi anladım.Belki bu olayı erken yaşta öğrendim.Artık biliyorum ki hayatta “iki çıkış bir iniş vardır” üç çeyreklik dönemde çıkmayı çok iyi öğrenip son çeyrekte bir kere inişe geçtim.Geriye kalan seçenek ise sonsuz çıkış olması, artık inmemek üzere “kaldığı yerden devam diyorum” ve yazıma son vermek istiyorum.

Herkese mutlu,sağlıklı,başarılarının ardı ardını kovalayacağı başarılı,sevginin eksik olmayacağı bir 2014 diliyorum.Kendinize iyi bakın, esen kalın!

Mustafa Özcan | [email protected]

Fenerbahçeli Yıldız Michal Kadlec “Fifa 14” Kapak Resmi Oldu

Fenerbahçe‘li genç yıldız Michal Kadlec Fifa 14’ün kapak resmi oldu.Fenerbahçe’nin Bayern Leverkusen‘den transfer ettiği Çek oyuncu Michal Kadlec ülkesi Çek Cumhuriyetinde satışa sunulacak olan FIFA 14 oyununun kapağında yer aldı.

Fifa 14

Dünyaca ünlü futbolcu Lionel Messi ile birlikte oyunun kapağını süsleyen Kadlec twitter hesabından yaptığı açıklamada ”Çok teşekkür ederim. Rüyalarım gerçek oldu” diye yazdı.