Ramazan İmsakiyesi 2013 | Ramazan İftar Vakitleri | Sahur Saatleri

Hep birlikte 2013 yılında Ramazan İmsakiyesi 2013 | Ramazan İftar Vakitleri | Sahur Saatleri karşılıyoruz.Ramazan Ayı’nın ilk orucunu bugün 9 Temmuz Salı günü hep birlikte tamamladık.Artık birinci başlangıç günü geldikten sonra kolay geçer derler inşallah herkesin Ramazan Ayı‘nı huzurlu geçirmesini diliyorum.

Ramazan İmsakiyesi

Ramazan ayı imsakiye olarak günlük bir şekilde takip edebileceğiniz imsakiyeleri sizlerle paylaşmak istedim.Ramazan Ayı Özel sayfamızda daha detaylı olarak bilgiler paylaşıyoruz.

Ramazan imsakiyesi illere göre ve günlere göre imsak,sabah,öğle,ikindi,akşam,yatsı şeklinde tablolu bir şekilde ulaşabileceğiniz şekilde tasarlandı.Ramazan İftar Vakitleri ile Sahur Vakitlerini çok rahat bir şekilde ilinize göre sunuyoruz.

Ramazan İftar Vakitleri

İmsakiye‘de iftar saatlerini bulabileceğiniz 11 ayın sultanı şehr-i Ramazan’ı bugün birinci gününü tamamladık.Hayırlara vesile olmasını dilediğimiz bu mübarek ayda  Ramazan Sahur saatlerini sizlerle paylaşıyoruz.

Ramazan Sahur Vakitleri

Sahur yapılıp orucu yerine getirmek için iftar saatinde ezan okunmasını bekleyen oruç tutan kişiler web sitemizden çok seri bir şekilde bulunduğu ilin Sahur saatlerine ve İftar Vakitlerine ulaşabilecek.