Fenerbahçe OSCAR “CARDOZO” Transferini Tamamladı | Cardozo Fenerbahçe’de

Fenerbahçe, bugün önemli bir transferden olumlu sonuç ile ayrıldı.Oscar Cardozo ile tüm şartlarda anlaştığını duyuran Fenerbahçe, Paraguaylı oyuncu yarın İstanbul’da.Fenerbahçe Oscar Cardozo transferi ? Oscar Cardozo Geldi mi?

Fenerbahçe uzun zamandır peşinde olduğu Benfica’da forma giyen futbolcu Oscar Cardozo için transferi 17 milyon Euro’dan başlatan Benfica, Fenerbahçe’nin iknaları üzerine 6.2 Milyon Euro‘ya anlaşma sağlanan Cardozo transferini bugün KAP’a bildirmesi bekleniyor.

Oscar Cardozo

Oscar Cardozo Fenerbahçe
Oscar Cardozo Fenerbahçe

Sarı-Lacivertli kulübün düşük bir bonservis bedeline ikna etmesi oyuncunun Fenerbahçe‘yi istemesi ve başka talibinin olmamasından diye düşünüyoruz.Oscar Cardozo transferi ile Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi‘ne katılacağı haberi ile çifte sevinç yaşattı.Taraftarların merakla beklediği Cardozo transferide tamamlandı.Bakalım daha hangi yıldızları renklerine katacak Fenerbahçe.

İşte Oscar Cardozo:

Oscar Cardozo
Oscar Cardozo

Oscar Cardozo Fenerbahçe

Fenerbahçe‘nin yeni yıldızı Oscar Cardozo forma numarası hakkında herhangi bir açıklama bulunmamaktadır.Transferin ardından Oscar Cardozo forması ve numarasını öğreneceğiz.Fenerbahçe yeni transferi Oscar Cardozo ne zaman Türkiye’ye geliyor?

Oscar Cardozo
Oscar Cardozo

Yarın gelmesi beklenen Cardozo transferin ardından takımla birlikte çalışmalara katılacak.Yeni sezona hazırlıklarını devam ettiren Fenerbahçe, bugün Dünya Fenerbahçeliler Günü dolayısıyla kutlamalar düzenleyecek.

Cardozo
Cardozo