Fenerbahçeli Yıldız Michal Kadlec “Fifa 14” Kapak Resmi Oldu

Fenerbahçe‘li genç yıldız Michal Kadlec Fifa 14’ün kapak resmi oldu.Fenerbahçe’nin Bayern Leverkusen‘den transfer ettiği Çek oyuncu Michal Kadlec ülkesi Çek Cumhuriyetinde satışa sunulacak olan FIFA 14 oyununun kapağında yer aldı.

Fifa 14

Dünyaca ünlü futbolcu Lionel Messi ile birlikte oyunun kapağını süsleyen Kadlec twitter hesabından yaptığı açıklamada ”Çok teşekkür ederim. Rüyalarım gerçek oldu” diye yazdı.

Michal Kadlec | Michal Kadlec Kimdir | Michal Kadlec Transferi

Michal Kadlec Fenerbahçe‘de.Leverkusen’de oynayan Michal Kadlec Fenerbahçe ekibine katıldı.Kulübüyle anlaşmaya varılan defans oyuncusu Michal Kadlec 28 yaşındaki futbolcu,Fenerbahçe‘de defans açığını kapatmak için iyi bir transfer olacak.

Michal Kadlec

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada, Michal Kadlec‘in transferi konusunda Bayer Leverkusen 04 Kulübü ile anlaşmaya varılmış olup oyuncu ile görüşmeler devam etmektedir” denildi.Kadlec ile yapılan anlaşma sonucunda İstanbul’a gelip imza atacak olan Kadlec sağlık kontrollerinin ardından kulüple çalışmalara başlayacak.

Michal Kadlec Kimdir

kadlec-michal-kadlec

kadlec-kimdir

1984 yılında Vyško‘da doğan Michal Kadlec doğdu.Miroslav Kadlec‘in oğlu eski bir Çek Milli Takımı oyuncusudur. Kadlec, 1990 yılında babasının FC Kaiserslautern takımına transfer olmasıyla birlikte ailece Almanya’ya yerleştiler. Anaokuluna gitmeden Almanca öğrendi.1998 yılında babasının Çek Cumhuriyeti takımı olan FK Drnovice‘ye transferiyle yeniden ülkesine dönen Michal Kadlec yeni dönemde Fenerbahçe‘de forma giyecek.

Fenerbahçe Transfer Haberleri | Fenerbahçe Transfer Listesi 2013

Bugün Fenerbahçe transfer haberleri konusunda tek bir konuda sizlere Fenerbahçe‘nin alacağı isimleri paylaşmak istedim.Fenerbahçe yeni sezonda hangi futbolcuları alacak taraftarların merakla beklediği Fenerbahçe transferleri ile ilgili gündemde olan futbolcuları paylaşalım.

Fenerbahçe Transfer Haberleri

Bugün gelen bir açıklamada Bayer Leverkusen Başkanı Wolfgang Holzhäuser‘dan geldi.Fenerbahçe cephesinden Michal Kadlec için teklif aldıklarını söyleyen Holzhäuser,Fenerbahçe’nin Kadlec’e özel bir ilgisi var onun için teklif aldık,kısa süre içinde değerlendireceğiz dedi. Oscar Cardozo isminin gündeme gelmişti.Onunla ilgili bir yazı paylaşmıştım geçen günlerde kesin transferi için gündemde yer alan Oscar Cardozo Fenerbahçe için imzaya geliyor haberleri dönsede,Benfica, internet sitesinden şu açıklamayı yaptı: “Oscar Cardozo hala Benfica’nın oyuncusudur. Paraguaylı futbolcunun transferi için hiçbir kulüple görüşülmemektedir.” denildi. Bir diğer transfer haberide Spartak Moskova ile 2016’ya kadar sözleşmesi bulunan Emmanuel Emenike‘den Fenerbahçe‘ye dönme gündemde.Sakatlığının geçtiğini belirten Emenike bonservimde anlaşma sağlansın ben imza atmaya razıyım dedi.

Fenerbahçe Transfer Listesi 2013

Michal Kadlec, defans mevkiinde oynayan Çek millî futbolcu. Bundesliga kulübü Bayer Leverkusen’de forma giyen oyuncunun babası Miroslav Kadlec de Çekoslovakya Millî Futbol Takımı ve Çek Cumhuriyeti Millî Futbol Takımı’nda oynamış bir futbolcudur.
Óscar René Cardozo Paraguaylı futbolcu.Şu an SL Benfica takımında Santrafor mevkiğinde oynamaktadır.2009-2010 sezonunda UEFA Avrupa Ligi’nin ve 2009-2010 ve 2011-2012’de Portekiz Ligi’nin gol kralı olmuştur.
Emmanuel Emenike, Nijeryalı futbolcu. Spartak Moskova’da forma giymektedir.