Elektronik Sigara | Elektronik Sigara Likit

Arkadaşın az önce bana verdiği kelimede siteyi deneme için yazdığım yazı Elektronik Sigara kelimesinde çıkarabilir miyiz kanka? yazdı bende dedim deneyelim çıkarsa bakalım duruma göre biraz araştırayım dedim nedir Elektronik Sigara neye denir Elektronik Sigara zararlı mıdır? Elektronik Sigara Likit filan diye önerilen arama terimleri geldi karşıma.e-sigara nedir?

Elektronik Sigara

Sigara mı kullanıyorsun öncelikle kendinizin, sonrada çevrenizde ki sevdiklerinizin, sağlıklarını ve yaşamlarını olumsuz yönde etkiliyorsun.Bu yaptığının hem kendine hem sevdiklerine verdiği zararın farkında mısın?.Sağlığınız ve sevdiklerinizin sağlığı için sigarayı bırakmak veya zararlarından kurtulmak istiyor musun?. Fakat her gün “yarın bırakacağım” diyor veya bırakabilmek için kendinize bir türlü güvenemiyorsanız,”Sigarayı bırakmadan bunları yapmak istiyorsanız” .Ancak sigarayı bırakmadan sizlere sigaradan vazgeçirme sistemi olan e-sigara’dan bahsedelim.

Bu yukarıdakileri istiyorsunuz umarım şimdi ilk yapmanız gereken e-sigaraya geçmek olacak.Hemen sigarayı bırakın ve elektronik sigara dönemine başlayın!

E-Sigara

elektronik-sigara-esigara-e-sigara

 

Yapılan açıklamaya ve araştırmalara göre elektronik sigarada tütünün yanmasıyla oluşan, kanın oksijen taşıma kapasitesini bozan karbonmonoksit ve kanserojen olan tarın bulunmadığını söyleniyor.Bu açıklamalar elektronik sigaranın yüzde 30 ile yüzde 80 arasında normal sigarayı bırakmaya, yüzde 70 ile yüzde 90 arasında da sigarayı azatmaya yardımcı olduğunun bildirildiğini ifade eden Uğur, elektronik sigaraya bağımlılığın ise normal sigaraya göre yüzde 25 ile 60 arasında olduğunu kaydetti.