Aykut Kocaman istifa etti | Neden istifa etti?

Sabah interneti açtım bir haber olarak gördüğüm “Aykut Kocaman istifa etti” haberi beni bir an heyecanlandırdı.Haberi okumak için girdiğimde gerçekten Aykut Kocaman istifa etmişti.

Salı günü akşam yapılan yönetim kurulu toplantısı öncesinde Aykut Kocaman, Aziz Yıldırım ve yöneticilerle bir araya geldi. Kocaman ve Yıldırım arasında nedeni bilinmeyen bir gerginlik yaşandığı belirtildi.Bunun üzerine Kocaman’ın “Artık yoruldum, bırakıyorum” dediği öğrenildi.

Bu karar öncesinde Şampiyonlar Ligi finalini izlemeye giden Aykut Kocaman’ın burada Aziz Yıldırım’la arası bozuk olan kardeşi Ali Yıldırım ile buluşmasının Fenerbahçe Başkanı’nı sinirlendirdiği ve tranferlerde fikir birliği bulunamaması sebebiyle Aykut Kocaman‘ın görevi bıraktığı öğrenildi. Bu arada Başkan, Ali Yıldırım‘ın da yönetimden istifa etmesini istedi. Bugün yapılacak görüşmeler sonucunda durum netleşecek. Araya Fenerbahçeli büyüklerin girerek kararı geri aldırmaya yönelik uğraşacağı bildirildi. Kocaman’ın kararını değiştirip değiştirmeyeceği büyük merak konusu doğrusu.